Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Rozchod?! Speváčka pribrala 16 kíl, od priateľa dostala krutú správu!
Zdielať na

Rozchod?! Speváčka pribrala 16 kíl, od priateľa dostala krutú správu!

Zdroj: Instagram/BR

Počas víkendu speváčka a skladateľka Bebe Rexha (33) zdieľala textovú správu, ktorú dostala od svojho partnera Keyana Safyariho, s ktorým sa dala dokopy pred vyše tromi rokmi. Je známe, že má roky problémy s kolísaním hmotnosti a v poslednej dobe zas dosť pribrala. Práve to riešil aj jej evidentne značne povrchný priateľ a zdá sa, že z toho bude rozchod.


​Počas svojej kariéry Beba Rexha často verejne riešila svoju váhu a to, ako to ovplyvňuje jej duševné zdravie. V roku 2019 sa jej dotklo, keď ju odmietli niektorí návrhári obliecť na odovzdávanie cien Grammy preto, že je "príliš veľká". Na svoje telo dostáva kritické komentáre aj na sociálnych sieťach. "Nemôžem sa hnevať, pretože som na očiach verejnosti, ale je to zraňujúce. Zraňuje to moje city a odrádza ma to, pretože sa vždy snažím byť tým najlepším, ale bojujem s jedením a týmito vecami," zverila sa svojho času.

Príspevok so screeenshotom obrazovky s textom jej priateľa na jej Instagrame už Beba Rexha po víkende stiahla, ale jeho obsah viedol k mnohým polemickým diskusiám. V správe Keyana Safyariho stálo: "Nikdy som nepovedal, že nie si krásna, alebo že ťa nemilujem. V skutočnosti som hovoril, ako si krásna a ako veľmi ťa milujem. Ale vždy som hovoril, že k tebe budem úprimný a tvoja tvár sa zmenila, tak som ti povedal, ako to bolo... to bol náš rozhovor a ty si sa opýtala," vysvetľoval. "Pribrala si takmer 16 kg, evidentne si stlstla a tvoja tvár sa zmenila. Mám sa tváriť, že sa to nestalo a že je to v poriadku?" pýtal sa jej.
Postava Bebe Rexha sa za posledné obdobie vidieteľne zagulatila, čo bolo vidieť aj na nedávnom vystúpení AMA:

Zo správy tiež vyplýva, že dvojica mala medzi sebou spor ohľadom ich vzťahu a padli pritom slová o zmene Rexhy v súvislosti s jej váhovým prírastkom. "Pretože mi na tom záleží, bola by si radšej, keby som ti klamal? Ak sa snažíš nájsť dôvody na rozchod, toto dáva zmysel... ale nie je to ten pravý dôvod. Ak nie si spokojná so mnou/sebou/so životom a nevidíš s nami budúcnosť, potom je to v poriadku a to je dôvod," dodal pomerne alibisticky. Správa končila tým, že Rexhu povzbudil, aby si zapisovala svoje pocity, "porozprávala sa s terapeutom" a "dostala ku koreňu problému". Niektorí fanúšikovia Bebe ju bránili a mienia, že Keyan bol "krutý" pod zámienkou úprimnosti. Beba ale vraj rada Keyana tiež provokuje s jeho váhou, vraj mu tiež povedala, že je "bacuľko", keď pribral pár kíl. Nuž, zdá sa, že tento vzťah skutočne nie je postavený na pevných základoch.
Bebe Rexhe vyjadrili fanúšikovia podporu aj v komentároch na Instagrame, mnohí však uznali jej Keyan nebol v správach nijak nezdvorilý:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bebe Rexha (@beberexha)

Súvisiace články

Najčítanejšie