Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Bolo to len divadlo! S gay svadbou českého speváka to bolo inak!
Zdielať na

Bolo to len divadlo! S gay svadbou českého speváka to bolo inak!

Zdroj: Instagram/MP

Pred vyše dvomi týždňami vzbudila veľkú pozornosť informácia o svadbe Milana Peroutku (33) a Dominika Roubínka (25), ktorá sa konala v nádhernom prostredí luxusného hotelového rezortu. Svoju sexuálnu orientáciu herec tajil až do svadby, s veľkým emotívnym priznaním svetu prišiel až po nej a získal si podporu mnohých ľudí a kvantum reakcií, prevažne pozitívnych. Ale ako sa ukázalo, čosi bolo trochu inak.

​Aj keď sa dá chápať, že si chce Milan Peroutka nechať svoj súkromný život pre seba a najbližších, keď už priznal registrované partnerstvo, mohol dodať ešte jeden detail. No spočiatku mal vraj predstavy, že svadbu s Dominikom Roubínkom celkom utají pred verejnosťou, ale v jeho okolí sa našiel niekto, kto to prezradil. "Žiadny môj scenár nepracoval s variantom, že bude 'tajný zdroj' na svadbe ešte predtým, než vôbec nejaká bola. A navzdory jeho výpovedi nám na nej ani nepršalo šťastie, ale prenádherne svietilo slniečko," odkázal po svadbe  Peroutka na Instagrame.

Po svojom priznaní ku vzťahu s mužom a vyznaní o hlbokej láske, ktorá ho k nemu viaže, ho potešila veľká podpora zo strany verejnosti, ako aj od jeho bývalej priateľky, herečky Michaely Tomešovej, s ktorou tvorili pár 6 rokov, a vyjadril všetkým na Instagrame za to svoju veľkú vďaku. Zároveň zdieľal aj niekoľko čiernobielych fotografií z ich svadobného dňa. U mnohých tým vyvolal dojem, že práve tam prebehla aj registrácia partnerstva - teda jediná gay alternatíva pre páry v Česku. Z omylu však všetkých vyviedol zdroj z ich blízkosti. V skutočnosti podpísali registráciu už deň predtým, obrad na zámočku sa tak konal len naoko, išlo už len o svadobnú hostinu a zábavu.  
Vypočujte si pieseň Spolu Sami od Milana Peroutku a jeho kapely:

"Svadbu plánovali od marca, takže sa na to pripravili. Vzali sa v piatok 30. júna na matrike v Prahe, bolo to dopoludnia," uviedol zdroj pre Blesk. No treba dodať, že čoraz viac párov úradne uzatvára sobáš už nejaký čas pred svadbou, ktorá je potom určená už len na oslavu novomanželov a hodovanie. Obrad si tam pár zopakuje už len ako pekné divadielko pre hostí. Tak to mala vlani aj Jennifer Lopez s Benom Affleckom, Kourtney Kardashian s Travisom Barkerom, či z domácich Karlos Vémola a Lela Ceterová. Podľa Blesku chcel spevák najskôr počkať na schválenie novely zákona o matrikách o manželstve aj pre páry rovnakého pohlavia, napokon im stačilo registrované partnerstvo. No možno už čoskoro budú mať aj skutočnú svadbu, keďže zákon o gay sobášoch prešiel v Česku v parlamente do druhého čítania.
Mladý spevák našiel napokon šťastie po boku muža, ten si ho poriadne hýčka:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Milan Peroutka (@milanperoutka)

Súvisiace články

Najčítanejšie