Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dara šokuje v úprimnej spovedi o vzťahu s Nedvědom! Peniaze v tom hrajú rolu!
Zdielať na

Dara šokuje v úprimnej spovedi o vzťahu s Nedvědom! Peniaze v tom hrajú rolu!

Archívna reportáž

Odkedy sa prevalilo, že sa speváčka Dara Rolins dala dokopy s futbalovou legendou, Pavlom Nedvědom (50), sa snáď žiaden rozhovor s ňou nezaobíde bez zmienky o jej láske. Tvoria spolu atraktívny pár po mnohých stránkach. Ich luxusný spôsob života popretkávaný mnohými dovolenkami na krásnych miestach im iste mnohí závidia. Investovali spolu aj do stavby dovolenkovej rezidencie s úchvatným výhľadom na jazero Lago Maggiore.

​Pre Daru Rolins a jej priateľa Pavla Nedvěda nie je dovolenkové obdobie ako u bežných ľudí situované hlavne na leto. Ale zaiste ani tento rok, podobne ako vlani, nevynechajú možnosť tráviť spoločné voľné chvíle kdesi v romantickom prostredí. Najmä, keď po lete majú byť kvôli Pavlovmu novému angažmánu od seba častejšie a na dlhšie odlúčení. "Na druhej strane to má niečo do seba v každom vzťahu. Ani ja, ani on nie sme v podstate na nič iné zvyknutí a počítame s tým, cítíme sa obaja pohodlne a viac si jeden druhého vážime," uviedla nedávno Dara na margo "vzťahu na diaľku".

Odlúčenie si vynahrádzajú práve častými spoločnými dovolenkami. Aktuálne pre iDnes.cz prezradila, že sa najbližšie veľmi teší na oddych na Sardínii, v auguste zas aj s Laurou idú na Miami. No poriadne prekvapila, keď po starosvetsky celkom jasne naznačila, kto ich bude platiť. "Ja si myslím, že rozpočty na dovolenke majú riešiť muži. Takže dúfam, že Pavlík bude mať dosť peňazí na jedlo a dobré víno. To je všetko, čo ma na dovolenke zaujímá," konštatovala pobavene, hoci je isté, že Nedvěda rozhodne nepotrebovala "na peniaze", sama si zarobila dosť miliónov, aby na žiadnom chlapovi nebola závislá nielen ona, ale azda ešte niekoľko generácií. Ako pobavene dodala, Pavla navyše financovanie ich dovoleniek rozhodne nezruinuje. "My toho zas toľko nezjeme a nevypijeme," povedala speváčka známa prísnou sebadisciplínou. 

Dara sa priznala, že na svadbu zatiaľ nepomýšľa:

Aj keď sa Dara často pohybuje v spoločnosti gayov, od ktorých si dá rada poradiť čo sa týka módy, vizuálov a celkovej estetiky, v čom uznáva, že sú majstri, na jej Pavlovi ju priťahuje presný opak. Tvrdí, že je "naozajstný muž" podľa jej predstáv. "To, že veľa športuje, má rád dobré víno, pri zrkadle to nijako zvlášť nepreháňa. Ja tých úplne metrosexuálov vlastne nemusím. To si myslím, že do toho heteráckeho sveta jednoducho… Viete čo, stačí, že ja pritom zrkadle trávim veľa času," doložila s úprimnosťou to, čo tak azda cíti väčšina žien. Dokonalo upravení chlapi sú fajn, ale skôr na filmovom plátne, ako v manželstve.

Aj keď dare financie určite nechýbajú, rada sa necháva rozmaznávať svojim partnerom Pavlom Nedvědom: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie