Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Netreba strácať čas! Po boji s rakovinou a aprílových zásnubách sa slovenská speváčka vydáva!
Zdielať na

Netreba strácať čas! Po boji s rakovinou a aprílových zásnubách sa slovenská speváčka vydáva!

Zdroj: instagram/PJ

Po boji s rakovinou prsníka, keď musela mladučká operná speváčka Patricia Janečková absolvovať nielen náročnú liečbu, ale aj mastektómiu, jej konečne svitlo na lepšie časy. Momentálne je už v remisii, no poučená zvratmi osudu sa rozhodla nečakať a čoskoro zloží manželský sľub jej snúbencovi Vlastimilovi Burdovi, ktorý ju na jar požiadal o ruku.

​Pre mladé talentované a ambiciózne dievča, akým je nepochybne Patricia Janečková, nemohlo byť snáď nič šokujúcejšie, ako keď jej vlani koncom januára zistili pri bežnom vyšetrení prsníkov, že má zhubný nádor. Už ako 12-ročná vyhrala v roku 2010 talentovú súťaž a vzápätí si už trúfla aj na turné s Karlom Gottom, ktorý bol akýmsi jej tútorom a pokrstil jej aj prvý album, ktorý vydala. Neskôr sa stala členkou Divadle Jiřího Myrona v Ostrave. Nasledovala terapia spojená s ožarovaním, chemoterapiou, operáciou a následnou mastektómiou prsníkov. 

Občas mala speváčka ale aj lepšie chvíľky, časom si trúfla aj na vystúpenie v divadle. V ťažkých časoch ju podporoval jej priateľ a kolega z divadla, herec Vlastimil Burda, ale o svojom súkromí sa na sociálnej sieti, kde zdieľala svoje skúsenosti s liečbou, veľmi nezmieňovala. Po roku od začiatku liečenia mohla už s radosťou konštatovať, že sú jej výsledky v poriadku a konečne sa rozhodla pootvoriť dvere aj do svojho súkromia.  "Ďakujem svojmu skvelému partnerovi, bez ktorého by som to asi nezvládla. Nemal to so mnou ľahké, ale nevzdal sa, bol mi obrovskou oporou a za to ho obdivujem a milujem," vyjadrila mu vďaku.

Vypočujte si pieseň Osvobozená od speváčky Patrície Janečkovej:

V apríli prekvapila nečakanou správou."Nie je čas, strácať čas. Bude svadba!" stálo čierne na bielom na jej profile na Instagrame. Na priloženej fotografii vidieť na jej ruke nežne položenej na dlani partnera, zásnubný prstienok s briliantom. Možno práve choroba utužila ich rozvíjajúci sa vzťah, ktorý začal pred dvomi rokmi, natoľko, že im je už jasné, ak pevne k sebe patria. Nezabudla dodať: "Povedala som áno". Všetci čakali svadbu do roka a do dňaa, no Patricia šokovala, keď teraz oznámila, že svadba bude už o týždeň, čo by znamenalo už tento víkend. Počkala si len na svadbu jej sestry, ktorá sa konala 30. mája. Zdá sa, že počasie bude dokonalé a azda také bude aj Patriciine manželstvo.

Patrícia si užíva poslednú dovolenku ešte ako slobodná:

Súvisiace články

Najčítanejšie