Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrôza mladej českej herečky! Na priechode zrazilo auto jej 3-ročnú dcérku!
Zdielať na

Hrôza mladej českej herečky! Na priechode zrazilo auto jej 3-ročnú dcérku!

Zdroj: Instagram/BK

Najhoršie chvíle svojho života prežila herečka a speváčka Berenika Kohoutová (32) keď prechádzala s malou dcérkou Lolou (3) cez priechod na križovatke. No dievčatka narazilo auto a bol to obrovský šok nielen pre malú Lolu, ale aj pre jej rodičov. Našťastie sa dievčatku nestalo nič vážne, no Berenika sa z tej hrôzy spamätať ani doteraz. Zo svojho zážitku sa hneď na to vyrozprávala na Instagrame a zároveň sa poďakovala za pomoc záchranárom.

​Keď v utorok v centre Prahy prechádzal manžel Bereniky Kohoutovej po priechode, držiac za ruku malú dcérku Lolu, vôbec mu nenapadlo, že si to včas nevšimne vodič auta. V absolútnom šoku sa prizeral tomu, ako auto zrazilo jej Lolu. Vodič ale zjavne brzdil dosť skoro a dosť intenzívne na to, aby bol náraz minimálny a dievčatku sa nič vážnejšie nestalo. No iste zohrala rolu aj duchaprítomnosťo otca, ktorý držiac Lolu za ruku ju v sekunde zdvihol do vzduchu a tak náraz minimalizoval. Za krátku chvíľu prišla sanitka a Lolu okamžite previezla do nemocnice, kde podstúpila rôzne  vyšetrenia, ktoré potvrdili, že je v poriadku a mohli ísť domov. Stopy stresu na psychike však obom zostali.

K tejto dopravnej nehode s podozrením na možné následky sa vyjadrila pre Blesk.cz hovorkyňa pražských záchranárov Jana Poštová: "Ku zrážke došlo na križovatke ulíc Vinohradská a Blanická. K trojročnému dieťaťu, ktoré nebolo v ohrození života, vyšla posádka záchranárov bez lekára. Sanitka potom dieťa previezla do Thomayerovej nemocnice na preventívne vyšetrenie." Obšírnejšie sa k dopravnému incidentu, na ktorý iste nikdy nezabudne, rozpísala na Instagrame Berenika a zároveň varovala aj ostatných chodcov.  

Berenika je nielen herečka a influencerka, ale aj speváčka. Vypočujte si jej pieseň Tri tečky: 

"Vy všetci dávajte na seba pozor. Keď prechádzate po priechode, možno sa radšej zastavte, aj keď máte pocit, že vás dotyčný vodič určitě vidí. Sme v poriadku, ďakujeme. Veľa zmrzliny, veľa piva, veľa nových hračiek a veľa objímania. To sme si nejako tak rozdelili," vysvetľovala a zároveň apelovala na jej sledovateľov. Aj keď sa jej milovanej dcérke, ktorú má so svojím druhým manželom Kryštofom Kubínom, nič vážnejšie nestalo, bola rada, že jej to potvrdili aj zdravotníci. "Ďakujem! Pánom záchranárom, ktorí nám dnes pomohli. Boli absolútne profi, strašne dobrí, s Lolou jednali úplne najlepšie na svete," nevedela si vynachváliť ľudský prístup posádky sanitky. Iste si aj ona a jej manžel zobrali z nehody so šťastným koncom už nadosmrti ponaučenie, že pri prechádzaní cez cestu treba skutočne poriadne pozrieť a posúdiť situáciu, kým človek vkročí na cestu.

V čase nehody bol na prechádzke s dcérkou jej otec Kryštof:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Súvisiace články

Najčítanejšie