Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bieberovci a založenie rodiny? Smutný dôvod, prečo nemajú bábo!
Zdielať na

Bieberovci a založenie rodiny? Smutný dôvod, prečo nemajú bábo!

Archívna reportáž

Pre mladý manželský pár Bieberovcov, Justina (29) a Hailey (26), zaiste nie je jednoduché viesť normálny rodinný život. Kam sa pohnú, majú okolo seba zvedavcov a paparazzi. Fanúšikovia chcú vedieť všetko o ich súkromí, navyše ešte stále sa rieši aj Justinova ex Selena Gomez (30) a ich vzájomný vzťah. Môže si zato aj Hailey rôznymi nemiestnymi narážkami na túto veľmi obľúbenú speváčku, čím si proti sebe postavila obrovský tábor jej fanúšikov. Žiť pod takým tlakom dáva Hailey riadne zabrať a zdá sa, že práve preto ešte stále nie je mamou. Justin rozhodnutie o ich deťoch necháva na ňu, ale on by ich už zrejme dávno rád prijal do ich života.

​Po zásnubách Justina Biebera a Hailey Baldwin v roku 2018 nasledoval krátko nato ich sobáš a odvtedy fanúšikovia očakávajú, kedy sa stanu aj rodičmi. Zdá sa, že je to práve Hailey, ktorá sa nevie rozhodnúť. O Justinovi sa vie, že je psychicky labilný, ešte na začiatku ich manželstva trpel depresiami a Hailey si zúfala. Nevedela čo robiť, ale nechcela manžela opustiť v ťažkých chvíľach. "Ja to jednoducho nezvládnem," volala vraj jedného dňa mame, ale tá ju upokojovala. Justin sa rozhodol potom pre liečbu a pomohlo to. Psychickým problémom sa však nevyhla ani Hailey. Iste pre ňu nie je ľahké zvládať ani ataky Gomezovej fanúšikov, ktorí jej nevedia odpustiť, že získala Justina za manžela ona a nie ich favoritka. Cíti, že všeobecne nie je veľmi obľúbená ani u fanúšikov manžela a nie je ďaleko od pravdy.

Manželom nepomohla veľmi ani pandémia covidu, obaja v tom čase striedavo zdravotne trpeli, Hailey dokonca postihla mozgová príhoda. Justinovi zas znehybnela časť tváre a musel preto rušiť koncerty. Predtým sa pre zmenu potýkal s lymskou boreliózou. Nečudo, že sa Hailey do materstva vtedy nechcelo. Ale, ako sa ukázalo, nemá v tom jasno doteraz. "Rada si robím žarty z toho, ako sa cítím, pretože niekedy je to jednoduchšie než si priznať, že to mám naozaj ťažké. Ale pravdou je, že od začiatku roku 2023 prežívam tie najsmutnejšie a najhoršie chvíle svojho dospelého života a moja myseľ a moje pocity sú veľmi krehké," zverila sa nedávno na Instagrame.

Justin venoval svojej manželke aj pieseň s názvom Hailey: 

Pre magazín The Sunday Times sa bližšie otvorila, ako sa cíti v súvislosti s myšlienkam na potomkov, pričom vraj často plače. "Tak strašne chcem deti, ale mám strach. Stačí to, ako ľudia hovoria o mojom manželovi alebo priateľoch. Nedokážem si predstaviť, že by som mala konfrontovať ľudí, ktorí budú ohovárať moje dieťa," vysvetľovala s tým, že by to mohlo ovplyvniť aj jej a Justinovo duševné zdravie. Chcela by urobiť všetko preto, aby sa jej deti cítili "milované a v bezpečí." To však zaiste nebude ľahké, no veľa celebritných párov aj zo šoubiznisu dokázalo deti uchrániť od publicity a zdarne priviesť k dospelosti. Možno aj ona sama potrebuje ešte dospieť a psychicky sa ustáliť.

Hailey túži po deťoch, avšak má obavy o ich bezpečie a pohodu kvôli neustálej kritike zo strany verejnosti. Zatiaľ sa s láskou stará o Justina a ich malé psíky:

Súvisiace články

Najčítanejšie