Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tak toto asi nikto nečakal! Patrasová aj Gelemová na oslave Felixových narodenín!
Zdielať na

Tak toto asi nikto nečakal! Patrasová aj Gelemová na oslave Felixových narodenín!

Koncert k jubileu, na ktorý sa Felix Slováček veľmi starostlivo pripravoval, sa podľa plánu uskutočnil 2. mája v pražskej Lucerne, kde priam zbožňuje vystupovať, ako tvrdí. Aj preto sa uskutočnil v predstihu, lebo priamo v termíne jeho 80. narodenín, teda 23. mája, bude Lucerna už v rekonštrukcii. Na pódiu sa spolu s ním objavilo množstvo slávnych kolegov a zaspievali piesne, ktoré má vo svojom bohatom repertoári. Program si dokonca aj sám uvádzal, aby svojich hostí mohol osobne predstaviť.

​Do Lucerny prišlo na počesť slávneho českého hudobníka Felixa Slováčka na jeho koncert k životnému jubileu veľa významných hostí. Niektorí vystupovali spolu ním na javisku, iní prišli ako hostia a diváci. Medzi vystupujúcimi boli jeho kolega Karel Vágner (81), Petr Janda (81), Michal David (62), Jiří Korn (73), Jitka Zelenková (72) a mnohí ďalší. Aj medzi divákmi bolo vidieť známe tváre zo šoubiznisu aj spoločensky známe celebrity. V ružovom nohavicovom komplete žiarila Zuzana Bubílková, nedalo sa prehliadnuť ani elegána, speváka Domenica Martucciho, známeho aj tým, že bol údajne milenec Ivety Bartošovej, či bossa českej hudobnej scény, Františka Janečka. A nechýbala ani Slováčkova najväčšia životná opora - Dagmar Patrasová.

Manželka Felixa Slováčka vyzerala veľmi dobre v čiernom pulóvri známej značky a červenom zamatovom saku, s mladistvým účesom a vizážou tváre. Bola navonok v pohode, aj keď sa nepochybne dozvedela, že ako hosť prišla do hľadiska aj Felixova dlhoročná milenka Lucie Gelemová (40). Nebola sama, spolu s ňou prišiel aj známy výtvarník. "Sprevádza ma maliar Václav Bednář, s ktorým som nedávno započala spoluprácu s jeho odevnou značkou Out of Control, ručne maľovaných odevov. Dnes mám na sebe šaty, ktoré sme spoločne vytvorili, pomaľovali na dnešnú na dnešnú špeciálnu udalosť. Takže sme zladení zámerne," vysvetľovala v rozhovore pre eXtra.cz.

Felix oslávil v Lucerne aj 70. narodeniny: 

Gelemová potvrdila, že je aj veľmi dobrá obchodníčka. Iste jej bolo jasné, že jej prítomnosť nezostane nepovšimnutá, a tak značku jej spoločníka zviditeľní. Napokon, nebyť jej medializovaného vzťahu so ženatým Slováčkom, by jej výtvarné práce zrejme neoslovili nikoho v takej miere, ako sa jej to podarilo. Felix jej zabezpečil a zorganizoval výstavu ku koncu ich vzťahu v priestoroch pražského Obecního domu a zoznámil ju aj so zámožnými kupcami obrazov, čo hneď aj využila. Dokonca si s jedným aj niečo začala, a to rozhnevalo Felixa natoľko, že sa s ňou rozhodol definitívne rozísť, čo sa ale nezaobišlo bez škandálov. Odvtedy sa však uzmierili a na jej v poradí už tretiu výstavu ho Lucie pozvala. Na revanš ju zrejme pozval na jeho koncert k jubileu zas on. Či došlo aj k stretnutiu s Patrasovou, nevedno, ale je pravdepodobné, že bolo v záujme oboch sa navzájom vyhnúť.

Lucie Gelemová spôsobila na párty svojho exmilenca rozruch, pozornosť jej novému projektu však môže prospieť: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie