Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezdny pár po rozchode opäť spolu! Podpísali zmluvu, koľkokrát musia mať za týždeň SEX!
Zdielať na

Hviezdny pár po rozchode opäť spolu! Podpísali zmluvu, koľkokrát musia mať za týždeň SEX!

Zdroj: Instagram/MF

Nevedno, či hviezdny pár herečky Megan Fox (36) a hudobníka Machinme Gun Kellyho "MGK" (33) iba rád vyvolávala škandály, alebo to myslia s niektorými ich vyjadreniami vážne. Po údajnej partnerskej kríze sa šli  uzmierovať na Havajské ostrovy a zjavne sa podarilo. Následne uverejnili akúsi zmluvu o podmienkach ich spolužitia, kde majú byť uvedené aj intímne detaily. Či je toto stále ešte o láske, alebo už skôr o pózerstve, je však naozaj na zváženie.

​Časy, keď Megan Fox a MGK pôsobili ako šťastne zamilovaný pár, sú už dávno preč. Ich zásnuby vlani v januári pod posvätným stromom banyan boli ako z romantického filmu a z páru vyžarovala oddanosť, ba až posadnutosť. Potom to však už išlo tak trochu dolu vodou a pozornosť vzbudzovali najmä výstrednými outfitmi a pózami. Či práve toto vnímajú dobre tri malé deti Megan, ktoré má s hercom Brianom Austinom Greenom (49), ale aj jediná dcéra MGK, je skutočne na pováženie.

Je však tiež pravdou, že Megan svoju inakosť spomínala už kedysi, po tom, čo v roku 2009 získala hlavnú rolu v seriáli Jennifer's Body. Inšpirovala ňou mnohé ženy k pochopeniu vlastnej sexuálnej orientácie. Megan v rozhovoroch otvorene hovorila, že bola bisexuálna ešte predtým, ako to začalo byť "cool". V reálnom živote však zjavne uprednostňovala mužov, ale vlani prekvapila, keď 30. decembra na Instagrame umiestnila oznam, že si hľadá priateľku. "Prosím, posielajte žiadosti do správ," napísala potenciálnym záujemkyniam a spustila tým poriadny ošiaľ. Vzápätí jej prišlo množstvo ponúk. "Nemyslím si, že máš na túto žiadosť kapacitu," schladil MGK svoju snúbenicu v komentári a bolo jasné, že to nie je myslené len ako vtip, skôr ako podrypnutie.

Následne vo februári, po ich účasti na párty, ktorú v Arizone organizoval raper Drake, vymazala Megan z jej profilu na Instagrame všetky fotografie MGK a zverejnila v komentári čosi o nečestnosti a video, v ktorom páli nejaké veci a listy. Údajne ho upodozrievala z nevery s jeho gitaristkou v jeho skupine, tá to ale nahnevane poprela.

​Po ich nedávnej zmierovacej dovolenke na Havaji sa však zdá, že sú opäť spolu šťastní. Vo dvojici sa usmiati držali za ruky, keď sa prechádzali po pláži počas západu slnka. Len veľmi zvláštne ale pôsobí ich nedávne zverejnenie  zmluvy o povinnom sexe aspoň štyrikrát do týždňa. Obvykle to medzi zaľúbencami nie je ani nutné "podpisovať", zdá sa, akoby to bolo v ich vzťahu veľmi podstatné, ak nie rovno najdôležitejšie. MGK ale teraz zase upozornil na seba, keď na svojej narodeninovej party použil darovaný plameňomet a po nahlásení susedov prišla polícia na helikoptére večierok ukončiť. Jednoducho, títo dvaja nie sú "normálni" priemerní ľudia a azda aj preto ani ich vzťah nie je úplne bežný.

Pre ženu

Najčítanejšie