Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bílá totálne bez mejkapu! Reakcie sú zmiešané, ale veľkej chvály sa nedočkala!
Zdielať na

Bílá totálne bez mejkapu! Reakcie sú zmiešané, ale veľkej chvály sa nedočkala!

Archívna reportáž

Odkedy sa dala Lucie Bíla (56) dokopy s Radkom Filipom (39), na jej tvári badať spokojný výraz, akoby priam o 20 rokov omladla. Na fotke, kde je takmer bez mejkapu rozhodne nevyzerá, že bude mať na budúci týždeň 57. Zaujímavé boli ale rôzne reakcie od jej sledovateľov. Možno z nezvyku inak často výrazne nalíčenej tváre speváčky ju viacerí riadne "sfúkli".

​Už pred dvomi rokmi avizovala speváčka Lucie Bíla, že sa rozhodla pre radikálnu zmenu vizáže a štýlu obliekania. O pomoc požiadala známych módnych stylistov a urobila dobre. "Zatúžila som po zmene a našla som si ľudí, ktorým som povedala, poďte to zmeniť. Vyhádžte z môjho šatníka, čo tam nepatrí, choďte na to tvrdo. Spojila som sa s ľuďmi, ktorí tomu rozumejú. Móda nie je práve môj koníček. Mňa ale zas bavia iné veci," zverila sa vtedy Lucie pre Super.cz. Zahodila takmer všetko čierne a biele oblečenie, pridala farebnosť a zjemnila líčenie, ktoré si kedysi dopriala až nadmieru. 

Aj iné výstrednosti vymenila za ležérnejší štýl. "Prišlo to. Necítim sa odrazu dobre v čiernej farbe, to je u mňa nevídané. Teraz už sú v mojom šatníku aj iné farby. Nielen čierna a biela. Cítim sa dobre takto. Mám rada pánsky štýl, ale cítim sa lepšie, keď vlasy nie sú stiahnuté, zaťažené. Mám rada ľahký mejkap. Mám rada, keď sú veci prirodzené, aby som sa cítila slobodne. Niektorých starších fotiek sa desím. Hovorím si, to som fakt ja?", konštatovala speváčka, ktorá ale občas urobí výnimku a na koncertoch sa vracia k výraznému outfitu.

Pieseň Láska je láska má už neuveriteľných 30 rokov, pripomeňte si Lucku s Ilonou Csákovou v klipe k tomuto hitu z roku 1992:

Fotografiou takmer úplne bez mejkapu, s voľne rozpustenými vlasmi oblečená v ružovom a s ružami v náručí, ale Lucie veľmi prekvapila. Ako by to ani nebola ona, ale nejaké mladé dievča. Našli sa však hneď neprajníci, ktorí poukázali na to, že je fotka skutočne až príliš dokonalá. "Filter, super," poznamenal niekto so škodoradosťou a takmer to isté stálo aj v ďalšej reakcii s otázkou: "Prečo ten filter?" No našla sa aj úplne nemiestna poznámka: "Čo je to za starú babu?" Bolo to pritom presne naopak, akurát sa ťažko chápe, že ľudom menej prekážajú prefiltrované a napichané influencerky a iné celebritky, ako jedna Bílej nevinná fotka.

Lucie zverejnila fotku bez mejakpu, podľa niektorých fanúšikov však použila na vylepšenie filter:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Súvisiace články

Najčítanejšie