Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Čo to s ňou mladý frajer porobil? Vondráčkovej fanúšikovia sú z jej príspevkov zmätení!
Zdielať na

Čo to s ňou mladý frajer porobil? Vondráčkovej fanúšikovia sú z jej príspevkov zmätení!

Archívna reportáž

Vo vzťahu so zápasníkom MMA Zdeňkom Polívkom (24) sa Lucie Vondráčková (42) mení na dievčatko. Mladne nielen vo výzore, ale najmä správaním. Dá sa tak súdiť podľa jej videí, ktorými obšťastňuje svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Zobrala to zrejme ako svoju novú zábavku, pri ktorej jej sekunduje Zdeněk aj jedna jej dobrá kamarátka.

​Nie všetci fanúšikovia Lucky Vondráčkovej sú však takí nadšení z jej bláznivých videí, ktoré v ostatnej dobe zverejňuje. Zdá sa im byť nevhodné, že zrelá žena a mama dvoch školákov si kráti voľné chvíľky vymýšľaním bláznivých scénok a mnohí jej to dali aj v komentároch na sociálnej sieti pocítiť. Skoro to vyzerá tak, že chce kontrovať videám jej exmanžela Tomáša Plekanca (40) s jeho súčasnou manželkou Luckou Šafářovou (36), kde zabávajú svojich fanúšikov ich doťahovaním, obvykle pri športových prekáračkách.

Zatiaľ, čo tejto podarenej dvojici nikto nevyčíta detinské správanie, pri Vondráčkovej jej výstrelky nie každý akceptuje. Ona sama nazýva svoje infantilné videá "Magorov". Lucii a Zděnkovi sekunduje ešte kamarátka a v zatiaľ zverejnených dvoch videách v podstate hrajú známe vtipy. Kritické komentáre ale akosi zmizli a ostali už len pochvalné.

Vypočujte si pieseň Kolikrát, ktorá vznikla zo spolupráce Lucie a slovenského DJ-a Marka Vossa: 

Ktovie, čo si o mame myslia jej synovia Matyáš (11) a Adam (7), ak ich pozerajú. Ale je možné, že by sa aj pridali - deti sú obvykle rady, keď majú bláznivých rodičov. Chlapci trávia polovicu mesiaca s otcom v jeho novej rodine, v ktorej im pribudla sestrička Leontýnka (3) a ani nie ročný braček Oliver. Lucia Vondráčková si ale s jej mladým priateľom sadla a už spolu aj bývajú. Nedávno sa dostala von aj jeho fotka ako sa ráno kúpe v bazéne s ľadovou vodou v jej záhrade pri dome.     

Lucie zdieľala vtipné video na sociálnej sieti: 

Kedysi bol, ako sám priznáva, zakomplexovaný chlapec z veľkej rodiny s deviatimi súrodencami už našiel sebavedomie ako úspešný zápasník s perspektívou patriť k tým najlepším, je vo vzťahu s populárnou speváčkou šťastný a berie to vraj vážne. "Mám všetko, čo som si kedy prial. Som zamilovaný, našiel som pokoj a mier. Je to taká tá zodpovedná láska. Úplne vo všetkom sme si sadli...," povedal vlani v decembri pre Blesk s tým, že dúfa, že im vzťah vydrží. Podobne sa vyjadruje aj sama Lucka a to je najdôležitejšie, nie čo si myslia ostatní...

Súvisiace články

Najčítanejšie