Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bagárovej sestra nemá žiadny rešpekt voči Monikinej novej láske! TOTO jej verejne vyviedla!
Zdielať na

Bagárovej sestra nemá žiadny rešpekt voči Monikinej novej láske! TOTO jej verejne vyviedla!

Archívna reportáž

Ruminka bude mať tri roky, žeby nastal čas na súrodenca?

So svojou novou láskou, Leonardom Lekajom (31), sa vybrala speváčka Monika Bagárová (28) za slniečkom až na ďaleký Zanzibar. Samozrejme, zobrali so sebou aj malú Rumiu (2,5) a práve kvôli nej vyberala ten najlepší kids friendly rezort, na peniaze pritom nehľadela. Na pár dní sa predtým po ceste zastavili aj v Emirátoch, kde mohli na seba naraziť s jej expartnerom, zápasníkom Makhmudom Muradovom (32), ktorý odtiaľ v rovnakom čase zdieľal foto na Instagrame. To sa ale zrejme nestalo a Monika s Leom si naplno užívajú svoju lásku.

​Pôvabnej speváčke po sklamaní a rozchode s Muradovom prišiel vzápätí do cesty mladý fešný podnikateľ a je z toho láska ako hrom. Spočiatku svoj vzťah s ním utajovala, ale v novembri sa už v objatí začali ukazovať vo veľkom aj na rôznych podujatiach. Predstavila ho aj svojej najbližšej rodine, no pravdou je, že to s Leom majú od seba trochu ďaleko, keďže Leo býva až v Karlových Varoch a Monika v Brne. Azda aj preto, aby boli spolu vo dvojici dlhšie, vyrazili na spoločnú dovolenku v Zanzibare, so zastávkou v Emirátoch. Vzali so sebou aj malú Rumiu.

Hneď ako prišli na miesto dovolenky, začala zdieľať Monika na Instagrame fotografie. Nechýbal medzi nimi ani záber na nežné dotyky rúk s partnerom počas romantickej večere. K tejto fotke dala hneď odkaz jej mladšia sestra Natália, ktorá je jej verná sledovateľka, kde varovala Lea, aby bral lásku k Monike vážne. A ako vidieť z jej ďalších príspevkov, má aj zmysel pre humor, keď túto fotku s vtipom pozmenila podľa svojich predstáv. Nuž ktovie, či by Monike tak láskyplne podával ruku Leo, keby vyzerala tak, ako ju ukázala Natália vo svojich kolážach.

Vypočujte si novú pieseň s názvom Něco víc, ktorú spoločne naspievali exfrajeri Ben Cristovao a Monika Bagárová:

Pobavila tým nielen sledovateľov sestrinho profilu na Instagrame, ale aj samotnú Moniku. "Ja mám tú najlepšiu ségru," vyznala sa, keď uvidela ako si z nej Natálka vystrelila. Na jednej Natália naznačuje, že toľko romantiky je až nechutnej a na druhej má priblblo vypúlené oči, keď svojou hlavou nahradila Monikinu. Nuž, Leonard by asi z výmeny nebol nadšený, no sledovatelia sestier Bagárových sa zjavne dobre pobavili, súdiach aj podľa komentárov. Zdalo by sa, že Natálie nemá rešpekt voči sestrinej novej láske, ale opak je pravdou - rozhodne jej dopraje, aby bol Leonard ten pravý.

Natalii nechýba zmysel pre humor, najradšej si strieľa zo svojej zamilovanej sestry Moniky:

Na tejto fotke naznačuje, že jej je z toľkej romantiky nevoľno:

Instagram/NB

Súvisiace články

Najčítanejšie