Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľké udobrenie s Rytmusom na koncerte, TOTO sa potom dialo medzi Darou a Nedvědom v zákulisí!
Zdielať na

Veľké udobrenie s Rytmusom na koncerte, TOTO sa potom dialo medzi Darou a Nedvědom v zákulisí!

Archívna reportáž

Dara skutočne nemusí riešiť vek, vyzerá a aj sa cíti výrazne mladšie

Oslavu päťdesiatky zavŕšila v sobotu večer Dara Rolins veľkolepým koncertom v pražskej O2 aréne. Sústredila na neho všetky svoje sily, zrušila preto opäť aj avizovaný vianočný koncert, čo jej podaktorí fanúšikovia zazlievali. Jej úsilie a odvaha ísť do toho sa však napokon vyplatili, koncert vo vypredanej O2 aréne mal úspech a objavili sa na ňom všetky pre ňu dôležité osoby. Na pódiu vystúpila s mamou aj Darina dcéra Laura a na prekvapenie mnohých sa objavil priamo na pódiu aj jej ex Patrik Vrbovský alias Rytmus (46). Pochopiteľne, nemohol tam chýbať ani Pavel Nedvěd (50).

​O tom, že raz bude mať koncert vo vypredanej O2 aréne a ešte k tomu taký bombastický, ešte vlani do júna Dara Rolins len snívala. Za týmto ambicióznym nápadom treba hľadať moderátora Leoša Mareša a jeho neustúpčivosť, za čo je mu speváčka vďačná. "Bolo to najkrajšie vyvrcholenie raketovej cesty od nápadu, ktorý nevznikol v mojej, ale v hlave Leoša Mareša. Stalo sa tak na spomienkovom koncerte v O2 aréne na počesť Karla Gotta. Nasadil mi tam chrobáka do hlavy a neprestal ma s tým nápadom bombardovať, kým som nepovedala, že idem do toho. Som šťastná, že som to urobila. Bol to ten najkrajší darček k narodeninám," vyznala sa Dara pre Super.cz.

Minulý rok koncom septembra oslávila speváčka so svojím partnerom Pavlom Nedvědom ich päťdesiatku v talianskom Lago Maggiore, kde bol medzi pozvanými hosťami aj Leoš Mareš. Nebol by to on, aby hneď potom nevytrúbil do sveta novinku: "Dara si na svoje päťdesiate narodeniny pripravuje neuveriteľnú, obrovskú vec. Je zahalená rúškom tajomstva. Bude to niečo obrovské, čo fanúšikovia Dary ešte nezažili. Celý život sa o to usilovala." To mu už Dara zrejme prikývla, že do toho ide, a odvtedy tým žila naplno. "Stres som mala počas celých príprav. Nespala som veľmi dobre, to priznávam," zverila sa Dara, u ktorej by už človek trému a stres azda ani nečakal.

Dara a Rytmus pripravili pre fanúšikov veľké prekvapenie, keď si na pódiu zaspievali spoločný duet: 

Najväčšie prekvapenie však spôsobil svojou účasťou na koncerte Darin expriateľ Rytmus. Sedem spoločných rokov sa skončilo pomerne trpko, a tak sa zdalo, že tí dvaja už spoločnú reč nenájdu. Ako sa ukázalo, dokázali to a Rytmus pridal aj pekné blahoprianie. "Ďakujem ti za všetko, že sa o nás všetkých staráš, a prajem ti lásku a zdravie," odkázal Dare raper, čo vyzeralo na veľké oficiálne uzmierenie. Ona mu zas polichotila slovami, že "silní muži vždy definovali môj život. Vždy to tak bolo aj bude." Okrem neho však iste myslela aj na Pavla Nedvěda, aj na otca jej jedinej dcéry Laury, Matěja Homolu.

Pred časom sa však Dara priznala: "Muži, s ktorými som bola, väčšinou presne to, čo na mne milovali, po čase začali nenávidieť." Čo presne mala na mysli, nevedno, dá sa však predpokladať, že to bolo v súvislosti s jej úspešnou kariérou a večnou zaneprázdnenosťou. V prípade jej súčasného partnera verí, že sa tak nestane. Ten na koncerte, pochopiteľne, nemohol chýbať. Ak by niekto čakal nebodaj žiarlivostné scény, nič také sa nedialo. Pavel a Dara sú po uši zaľúbení, a tak, keď prišla po koncerte do zákulisia, ju Pavel s obdivom a láskou vyobjímal a pobozkal obe ruky. Takto vnímajú a oceňujú silní muži svoje silné ženy.

Okrem Rytmusa vystúpila na pódiu aj speváčka Tina, Monika Bagárová či Darina dcéra Lola: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie