Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezda speváckej súťaže oznámila, že svadba sa nekoná! Ružovlasá Tereza priznala, čo sa udialo!
Zdielať na

Hviezda speváckej súťaže oznámila, že svadba sa nekoná! Ružovlasá Tereza priznala, čo sa udialo!

Archívne video

Tereza sa od jej účasti v ČSMT zmenila na nepoznanie

Talentovaná speváčka Tereza Mašková (26) žije svoj sen o kariére speváčky, ktorou túžila byť už od detstva. V roku 2018 sa jej podarilo zvíťaziť v známej speváckej súťaži a odvtedy sa spevu naplno venuje. V tom ju podporuje aj jej partner Oliver Žilák, ktorého spoznala práve na súťaži a hneď vraj vedela, že sú super dvojka. To sa jej aj časom potvrdilo, keď spolu začali aj pracovať. Po troch rokoch vzťahu ju Oliver požiadal v novembri 2021 o ruku a do roka a dňa. Do roka a do dňa to ale neprišlo a nepríde to zrejme ešte dlhšie.

​Ružovovlasá Tereza Mašková dala vlani pred svadbou prednosť príprave a vydaniu svojho druhého albumu Svět je málo růžový. Ten vyšiel v októbri a autorkou takmer všetkých piesní je ona sama, na čo je veľmi hrdá. Inšpiroval ju k tomu mladý český hudobný producent Václav Hoidekr. Ten jej ponúkol na jeseň roku 2021, teda práve okolo času jej zásnub, svoju pieseň, ktorú považoval ako stvorenú pre ňu a ona jeho ponuku prijala. Zatiaľ, čo je album v spolupráci s ním už skutočnosťou, svadba s jej snúbencom je stále otvorenou záležitosťou, píše portál Blesk.

​​Keď na sociálnej seti oznámila Tereza s nadšením jednou vetou, "dnes, 9. novembra, som povedala ÁNO, budem sa vydávať," očakávalo sa, že svadba bude nasledovať čoskoro. So svojím snúbencom a zároveň aj manažérom Oliverom spolu žijú v Bratislave už nejakú dobu a rozumejú si snáď vo všetkom. Keď ale teraz dostala ponuku na účinkovanie v muzikále Bodyguard v pražskom Hudobním divadle Karlín, neváhala ju prijať a svadbu opäť odložila. "Keď som všetko zvážila, či to časovo budem stíhať, tak som išla na konkurz. S Evou Burešovou sa budeme alternovať v hlavnej úlohe Rachel Marron," s hrdosťou oznámila Mašková.    

Pozrite si jednu z najnovších Tereziných piesní:

​Ktovie, ako to berie jej snúbenec Oliver a či za ňou pôjde do Prahy, alebo tam bude Tereza z Bratislavy len dochádzať. Isté je, že ich svadba sa tak skoro konať nebude. "Nebude ani v tomto roku. Nerozišli sme sa, ale nie je čas a ja to nechcem uponáhľať. Chcem si užiť svoju svadbu tak, ako som si ju vysnívala. Mať na sebe princeznovské šaty, byť na krásnom mieste a mať okolo seba všetkých ľudí, ktorých mám rada," vysvetľovala odklad svadby pre Blesk s tým, že hostí by malo byť okolo šesťdesiat. Nuž, len aby neodkladala dovtedy, až už bude neskoro...

 Tereza a Oliver sa zasnúbili už v roku 2021 svadba je však ešte v nedohľadne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oliver Žilák (@oliverzilak)

Súvisiace články

Najčítanejšie