Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Agáta si pozvala do relácie mamu! Veronika Žilková ale povedala čosi, čo Hanychová rozhodne nečakala!
Zdielať na

Agáta si pozvala do relácie mamu! Veronika Žilková ale povedala čosi, čo Hanychová rozhodne nečakala!

Zdroj: Instagram/AH

To, že si Agáta Hanychová (37) veľmi dobre rozumie so svojou mamou, herečkou Veronikou Žilkovou (61), nie je žiadne tajomstvo. Trávia spolu veľa času, jedna druhej sú si snáď vo všetkom oporou, zdieľajú aj podobné názory na život, aj keď sa, pochopiteľne, v niečom občas nezhodnú, ako napríklad aktuálne pri voľbe prezidenta. Možno práve to podnietilo Agátu, že si mamu pozvala do jej relácie Holčičky v televízii jej partnera Jaromíra Soukupa (53), s ktorým čaká potomka. Mama ju podržala, keď sa prevalilo, že je tehotná už po pár týždňoch od začiatku ich vzťahu. Počas rozhovorz s Agátou v jej relácii ale prišlo veľké prekvapenie.

​Ktovie, čo presne očakávala Agáta Hanychová od rozhovoru s mamou na tému ich vzťahu, ktorý vyzerá, že je tak intenzívny a dôverný, že medzi sebou nemajú žiadne tajomstvo. Ale Veronika Žilková vie vždy prekvapiť, ako sa ukázalo aj po tom, čo jej vlani v marci nečakane oznámil manžel e-mailom, že sa s ňou rozchádza. V ničom ho nešetrila napriek tomu, že v jeho vysokom štátnom postavení mu mohla aj poriadne zavariť. On sám je z toho v rozpakoch a odmieta sa k nej vyjadrovať. V relácii Holčičky však Veronika dostala do rozpakov aj vlastnú dcéru.

Zatiaľ, čo Agáta nazvala ich vzťah pekným, Veronika oponovala. "Ja by som to nazvala skôr veľmi blízkym vzťahom, pretože kedykoľvek sa jednej z nás niečo stane, tak si zavoláme ako prvé. Takže napríklad keď pichnem pneumatiku, tak nevolám do servisu. Volám Agáte, pretože jej musím povedať, čo sa mi stalo," šibalsky sa zasmiala, keď uvidela dcérin údiv. Aj ďalšie jej výroky Agátu prekvapovali. Možno si myslela, že o mame vie všetko, ale nie je to celkom tak. "Ty poznáš len tú moju tvár, ktorá je takzvaná materská. Hoci máme kamarátsky vzťah, je veľa vecí, ktoré som ti nikdy nepovedala. Neklamem, ale niektoré veci jednoducho nehovorím. Niektoré veci je zbytočné hovoriť deťom," ozrejmila dcére svoj postoj.

Agáta má s mamou veľmi pekný vzťah no zdá sa, že Veronika má zopár tajomstiev o ktorých nehovorí: 

To muselo Hanychovú, ktorá má syna Kryšpína s Mirkom Dopitom, dcéru Miu s Jakubom Prachařom a so Soukupom očakáva Rozárku, nejakým spôsobom primäť k zamysleniu, ako to je a bude medzi ňou a jej dcérami. Iste napokon aj ona dospeje k takému názoru ako jej mama: "Mám hrozne veľa tajomstiev, pretože deťom sa nehovorí pravda a nepovie sa im všetko."  Toto je azda aj celkom rozumný názor, no možno by mohli obe trochu ubrať aj zo zdieľania ich súkromia s verejnosťou. 

Agáta si nedávno do svojej šou pozvala mamu Veroniku, tá ju svojim priznaním poriadne prekvapila: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najmä Veroniku na to upozorňujú niektorí jej sledovatelia na Instagrame. "Nie je to náhodou vaša súkromná vec?" spýtala sa jej na rovinu nedávno jedna z nich, keď komentovala odvoz manželových vecí z jej domu. Veronika síce namietala, že tým chce druhým ukázať, že nie sú v takých veciach sami, ale svoj príspevok radšej napokon zmazala. Ktovie, ako je to s tajomstvami, ktoré vraj Agáta o mame nevie, keď sa zdá, že Žilková je skutočne až priveľmi otvorená.

Súvisiace články

Najčítanejšie