Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávna česká speváčka vyrazila dych! Má 60, no zhodila bikiny a ukázala sa HORE BEZ!
Zdielať na

Slávna česká speváčka vyrazila dych! Má 60, no zhodila bikiny a ukázala sa HORE BEZ!

Zdroj: instagram/HJ

Iba pred niekoľkými týždňami oslávila speváčka Heidi Janků šesťdesiatku, na ktorú rozhodne nevyzerá, a dostala naozaj špeciálny dar. Jeden z jej fanúšikov jej daroval poukaz na pobyt v Karibiku, na ostrove Martinik. Vybrala sa tam v prvej polovici januára, uniknúť  O svoj pobyt v rajskom svete s celoročne pekným a teplým počasím sa nemohla nepodeliť so svojimi priaznivcami aspoň fotkami.

​Ostrov Martinik sa nazýva aj ostrovom kvetín a je priam rajskou záhradou s bujnou tropickou vegetáciou a nádhernými plážami s belostným pieskom a palmami. V takomto raji sa ocitla vďaka svojmu priaznivcovi aj Heidi Janků, ktorá s radosťou prijala jeho narodeninový dar. Zobrala so sebou aj svoju priateľku a obe si to naozaj užili. "Nejako sa stalo, že hneď prvý večer sme sa ocitli uprostred párty. Prišiel tam riaditeľ hotela aj šéfkuchár a bolo to veľmi veselé, ľudia sú tu veľmi uvoľnení," s nadšením spomenula Heidi pre Rytmus života svoj prvý zážitok a pridala hneď aj ďalší: "Tiež sme si užili aj párty na pláži pri splne mesiaca, bolo to naozaj čarovné. Skrátka relax, ako sa patrí".

O jej spokojnosť sa staral fešný mladý muž Robin, ktorý je aj tým štedrým darcom. Pobyt jej spestroval výletmi, medzi ktorými ju najmä nadchla plavba loďou za delfínmi. Ak mal niekto podozrenie, že je to jej nápadník, Heidi rýchlo vyvrátila takéto myšlienky hneď v zárodku. "Tak to naozaj nie, ide o fanúšika, ktorý mi dal poukaz do hotela, kde pracuje so svojím priateľom," vysvetľovala speváčka a moderátorka šteklivých programov. A aby nezostala nič dlžná ich sledovateľom, odviazala sa v teplých vodách Karibského mora vo vlnách hore bez a tieto odvážne fotky potom zdieľala.

Pripomeňte si veľký hit Heidi:

Mnohým vyrazila dych svojou štíhlou postavou bez známok pribúdajúceho veku. Treba uznať, že by bola škoda sa nepochváliť. Na druhej strane, Heidi je bezdetná, takže ani tehotenstvo a veci materstvom súvisiace nepoznačili jej figúru. K tomu jej možno len závidieť aj jej temperament a radosť zo života, čo bolo vidieť na ďalších fotkách, kde si vychutnávala morské plody, popíjala drink pri hotelovom bazéne, preháňala sa na motorovom člne, či len tak leňošila na pláži. Jednoducho, užívala si dovolenky tak, ako sa patrí. Lepší darček k jubilejným šesťdesiatinám si snáď už ani nemohla priať. Bude mať na čo spomínať doma v Česku v nadchádzajúcich mrazivých dňoch. A možno po nej siahne ešte aj modelingová agentúra, lebo kombinácia jej neuveriteľne mladistvého vzhľadu a už zľahka seniorského veku je skutočne nevídaná.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Janků (@heidijanku)

Najčítanejšie