Oblačno
15°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Známi českí herci prekvapili! Nenápadné dotyky v rozkroku, čo na to ich partnerky?!
Zdielať na

Známi českí herci prekvapili! Nenápadné dotyky v rozkroku, čo na to ich partnerky?!

Zdroj: Instagram/PP

Niekedy veci nie sú také, ako sa zdá na prvý pohľad. Otázne je, ktorý uhol pohľadu človek napokon zaujme. Asi tak by sa dalo polemizovať aj o momente, ktorý je zachytený na fotografiii z klaňačky jubilejnej reprízy muzikálu Daniela Landu (54) Krysař. Je až neuveriteľné, že sa jeho dielo dočkalo až dvetisícej reprízy. Otázne je, či od samej radosti hlavný predstaviteľ nešmátral rukou kade-tade bez rozmyslu. Alebo naopak - od radosti sa nezdržal a presne vedel, čo robí.

​Krysař sa hrá s prestávkami už dvadsať rokov, pochopiteľne, vystriedalo sa v ňom už mnoho hercov. Aktuálne hrá hlavnú úlohu Přemysel Pálek (32), tanečník, príležitostný seriálový či filmový herec, no známy je najmä práve z muzikálov. Už pár rokov má priateľku a majú spolu aj dve dcérky (11, 3) , ale vo svojej orientácii to, ako by sa mohlo zdať, nemá celkom jasné.

Mnohí zdvihli minimálne obočie nad manévrom herca Přemysla Pálka, keď v jednom okamihu počas klaňačky muzikálu Krysař siahol celkom jasne rukou do rozkroku kolegu Davida Suchařípu (57), ako je zjavné na TÝCHTO fotkách portálu Super.cz. Zdalo sa, že ho to azda trochu prekvapilo a pobavilo. Aj on je súkromí už roky zadaný partnerke Daniele.

Zdá sa, že Přemysl nemá problém prejaviť city aj mužom, ako aj v tomto prípade spred 5 rokov:

Doteraz nič nenaznačovalo tomu, že by mal Pálek náklonnosť k rovnakému pohlaviu. Jeho partnerkou v súkromí je herečka, režisérka a tiež tanečnica Charlotte Doubravová (35), s ktorou sa zoznámil pri nakrúcaní filmu Prvý krok. Mnohých preto Pálkov "hmat" poriadne zaskočil a nečudo, že radšej sa prikláňajú k vysvetleniu, že to azda bude nejaký marketingový ťah na zvýšenie záujmu o obnovené predstavenie Landovho diela Krysař, ktorého téma je aj  v dnešných časoch veľmi aktuálna. Nuž, ktovie ako sa na fotku, ktorá obletela internet, pozerajú partnerky týchto hercov. Niet pochýb, že mali doma čo vysvetľovať!

Slávnostná chvíľa, 2000 repríz:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Divadlo Kalich (@divadlo_kalich)

Najčítanejšie