Zatiahnuté
13°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Britney znepokojuje svojím správaním! Jej otec tvrdí, že bez jeho pomoci by mohla zomrieť!
Zdielať na

Britney znepokojuje svojím správaním! Jej otec tvrdí, že bez jeho pomoci by mohla zomrieť!

Archívna reportáž

Mnohí rodičia si ich nenaplnené ambície chcú realizovať prostredníctvom svojich detí. Do akých neblahých rozmerov a koncov sa to ale môže dostať, ukazuje aj prípad americkej speváčky Britney Spears (41). Zdá sa byť až nechutné, ako sa jej rodičia priživovali a ešte stále sa zrejme nejakým spôsobom priživujú na jej sláve. Podobne ako iní tínedžeri, z ktorých americký šoubiznis urobil hviezdy, ani Britney nezvládala tlaky, ktoré sa na ňu valili a riešila to liekmi, alkoholom aj drogami.

​Rodičom Britney Spears akosi unikalo, že sa ich dcéra v rámci rýchlo získanej slávy v detstve topí v problémoch. Zrejme ich napĺňala spokojnosť, že sa stala svetovou hviezdou, komu by sa tie milióny nepáčili. Keď sa stala plnoletou, stratili nad ňou načas moc, ale neskôr sa našiel dôvod, ako ju získať späť. Dialo sa to šialeným spôsobom, no Britney si napriek svojmu vtedy psychicky úbohému stavu všetko uvedomovala a nemôže na to doteraz zabudnúť. Upozorňuje však na to prostredníctvom sociálnych sietí veľmi zvláštnym spôsobom a jej otec to už aj patrične využíva.

"Bez mojej pomoci by Britney mohla zomrieť," šokoval svojou vetou verejnosť otec speváčky, ktorý ju mal takmer trinásť rokov v moci ako jej opatrovník nielen čo sa týka jej súkromného života, ale aj po finančnej stránke. Jeho slová rozzúrili mnohých jej fanúšikov, ktorí sa zasadzovali za jej oslobodenie v rámci kampane #FreeBritney. Jamie Spears ale trvá na tom, že vďaka jeho opatrovníctvu ju zachránil. 

O vzťahu Britney a jej otca sa napísalo mnoho článkov, dokonca sa nakrútil aj samostatný dokument: 

Žiaľ, Britney skutočne zdieľanými kontroverznými fotografiami a videami, ako aj komentármi počas posledného roka, znepokojuje už aj svojich fanúšikov. Jamie priznáva, že to boli ťažké časy, keď bol opatrovníkom Britney, a varuje, že "nebude maľovať žiadne pekné obrázky" o rodinných problémoch, píše portál DailyMail. Trvá však na tom, že jeho rozhodnutia boli správne, aj keď boli na úkor jeho vzťahu s dcérou. "Nie každý so mnou bude súhlasiť. Bolo to pekelné obdobie. Ale svoju dcéru milujem celým srdcom a celou dušou. Kde by teraz Britney bola bez tohto opatrovníctva? Ani neviem, či by bola nažive. Ja to neviem," tvrdí kontroverzný otec slávnej popovej speváčky.

Znepokojivé príspevky Britney Spears, žiaľ, neraz dávajú za pravdu obhajcom opatrovníctva: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Jamie Spears poukázal aj na citlivú tému jej materstva. "Na jej ochranu a tiež na ochranu jej detí bolo opatrovníctvo skvelým nástrojom. Myslím si, že bez neho by deti nedostala späť," tvrdí o jej možnosti kontaktovať sa vďaka nemu so synmi, ktorých dostal do opatery jej exmanžel Kevin Federline. Spearsovi vnuci ho ale veľmi neobľubovali, dokonca po jednom incidente k nim už nemal ani prístup. Príbeh tejto rodiny, ktorá vykazovala zvláštne prvky už pred začiatkom kariéry ich dcéry Britney, je naozaj na pováženie. No to, čo teraz predvádza Britney jej skutočne veľmi čudnými, až "šialenými" príspevkami na sociálnej sieti, sa zdá byť veľmi zlá cesta s výhľadovo zlým koncom. Snáď sa spamätá, kým nebude neskoro.

Súvisiace články

Najčítanejšie