Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Marika Gombitová odpálila koncert, na ktorý sa nezabudne! A nechýbal ani Žbirka, hoci...
Zdielať na
Hudba

Marika Gombitová odpálila koncert, na ktorý sa nezabudne! A nechýbal ani Žbirka, hoci...

Fanúšikovia Mariky Gombitovej (66) sa konečne dočkali a videli ju pod dlhej dobe opäť na pódiu. Dva roky sa koncert prekladal a z dvoch bol nakoniec iba jeden, na ktorý si pozvala aj vzácnych hostí. Marika v skvelej kondícii zaspievala a na pódiu spolu s ňou vystúpil aj syn Mekyho, David Žbirka.

​​"Som veľmi šťastná, že výmena energie bola správna, že sme si porozumeli aj bez slov, že to dopadlo takto," s nadšením zhodnotila Marika Gombitová spoluprácu s potomkom svojej niekdajšej lásky, hoci azda len filmovej. Podľa mnohých to bol koncert roka, nezabudnuteľný zážitok nielen pre Mariku, ale aj pre hostí, ktorí s ňou vystúpili a samozrejme pre jej fanúšikov.

"Som rada, že prijali moje pozvanie, Meky nám chýba, som rada, že ho David zastúpil," vyznala sa speváčka, pre ktorú bol Meky celoživotne jedným z najbližších priateľov a jeho skon niesla ťažko. O to radšej azda je, že tu po ňom ostala tak trochu "kópia". "Pre mňa to bolo až také neskutočné, stáť na mieste, kde by stál otec, bolo zvláštne spievať to v inom podaní, lebo máme iný rozsah, hlavne to bola veľká pocta," skromne zhodnotil jedinečný zážitok sympatický David Žbirka.

Marika neprestáva tvoriť:

​​"V roku '85, keď som ju videl v televízii so Žbirkom a Lehotským spievať, ani vo sne by mi nenapadlo, že raz s ňou budem spieva," netajil nadšenie ani Ondro Kandráč. Emotívny koncert bol umocnený aj predvianočnou atmosférou a Marika odchádzala šťastná a dojatá.

"Veľmi si to vážim, že ich mám, videla som ľudí aj na vozíčku a to ma strašne povzbudzuje pracovať, že možno snáď im pomáham aj takto, keď vystupujem," povedala Marika úprimne na margo súputníkov v osude. Kedy bude ďalší Marikin koncert nevedno, kým sa tak stane, budú ju tešiť spomienky a láska všetkých. Azda to bude dostatočná motivácia, aby fanúšikov nenechala dlho čakať.

Najčítanejšie