Zatiahnuté
13°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Britney opäť zdieľala nahé fotky ako z lacného filmu! Tentokrát sa už vyjadril aj jej manžel!
Zdielať na
Hudba

Britney opäť zdieľala nahé fotky ako z lacného filmu! Tentokrát sa už vyjadril aj jej manžel!

Archívna reportáž

Zdá sa, že s Britney Spears /41) naozaj nie je niečo celkom v poriadku, keď odvtedy, ako získala vlani v novembri slobodu, neustále zdieľa svoje "hanbaté" fotografie. Musela čakať takmer trinásť rokov, kým ju zbavil súd poručníctva jej otca Jamesa Spearsa. Akoby mu teraz ale dávala za pravdu, keď tvrdil, že pre ňu bolo potrebné ju do istej miery riadiť. To zrejme jej manžel Sam Asghari (28) nerobí a vraj ani nechce. Britney je však teraz ako odtrhnutá z reťaze, až sa musel už aj on ozvať.

​​Ukazuje sa, že u Britney je sloboda spojená s provokatívnym vystavovaním jej nahého tela. Aj mnohí jej skalní fanúšikovia, ktorí sa zasadzovali roky o jej znovuzískanie svojprávnosti, už nad ňou krútia hlavou. Nepríjemne sa cítia kvôli jej správaniu najmä jej milovaní synovia, ale ani ich výčitky ju nedokázali v provokáciách zastaviť. Ako sa javí, nedokáže to ani jej manžel Sam Asghari, za ktorého sa vydala s veľkou pompou v lete. Po nedávnej krátkej znepokojujúcej odmlke, sa opäť ukázala na sociálnych sieťach v plnej paráde.

Jedna z najnovšie pridaných fotiek, ktoré už ale speváčka zmazala. Otázka je, kto ju fotí?

Instagram/BS

Jej manžel tvrdí na jedne strane na jej obranu, že "je to jediný človek na svete, ktorého šikanujú za to, že zdieľa takéto veci". To je fakt, keďže nahota je všade a ľudí to nijako nedráždi, no Britney je predsa len citlivejší prípad. "Osobne by som bol tiež preferoval, aby to nikdy nezverejnila, ale kto som ja, aby som ovládal niekoho, kto bol pod drobnohľadom kontrolovaný celý svoj život," snažil sa vysvetliť, prečo manželke do obsahu nezasahuje. 

Britney sa získaním svojprávnosti mohla konečne vydať za dlhoročného partnera Sama Asghariho:

Sam si tiež myslí, že jeho manželka "nikdy nezverejnila nahú selfie, okrem jej zadku". "Všetky ostatné príspevky boli iba naznačenou nahotou, ktorú možno vidieť v každej reklame na krém alebo mydlo," dodal, no nie je to celkom pravda, lebo maličké ikonky na tých najintímnejších miestach skutočne nie sú veľké maskovanie. Jej fanúšikovia sa ale obávajú, že po týchto jej čoraz častejších rozporuplných príspevkoch ju môže súd opäť vyhlásiť za nesvojprávnu. 

Britney a Sam sa zoznámili v roku 2016 pri nakrúcaní jej videoklipu k piesni Slumber Party. Po tom, čo sa speváčka stala svojprávnou, sa zosobášili v júni 2022 na malom, ale exkluzívnom obrade, na ktorom sa zúčastnili aj Paris Hilton, Madonna, Selena Gomez, Donatella Versace či Drew Barrymore. Jej rodina, vrátanie synov, pri tom však nebola. Synom sa vôbec nepáči, čo ich mama predvádza. "Je to takmer akoby musela niečo zverejniť na Instagrame, aby získala nejakú pozornosť," uviedol Jayden pred pár týždňami. "Trvá to už roky a roky a roky a je veľká pravdepodobnosť, že to nikdy neprestane, ale za seba dúfam, že prestane," dodal s nádejou, ale zatiaľ sa, žiaľ, neukazuje, že jeho slávna mama jeho želanie nejako rešpektuje. Len aby nebola pravda, že si týmto všetkým opäť len podtína nohy na jej slobodnej ceste.

Britney odvážne zábery vymazala a nahradila zábermi s manželom Samom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Channel 8 (@britneyspears)

Súvisiace články

Najčítanejšie