Oblačno
11°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Najprv Karol III., potom William a Kate a teraz už aj Harry a Meghan! Vianoce BEZ Vianoc!
Zdielať na

Najprv Karol III., potom William a Kate a teraz už aj Harry a Meghan! Vianoce BEZ Vianoc!

Archívna reportáž

Vianočné sviatky už tradične znamenajú v kráľovskej rodine aj vydanie oficiálnych prianí k sviatkom. Ako prví prišiel tento rok minulý týždeň s vianočným prianím po prvýkrát z pozície kráľa Karol III. Nasledovali ho s rozkošnou rodinnou fotkou princ a princezná z Walesu, teda William a Kate. Krátko po nich zverejnil svojeA napokon sa pridali aj Sussexovci

​Na pohľadnici k sviatkom od princa Harryho a Meghan je čiernobiela fotografia z večera, keď dostali ocenenie za boj proti "štrukturálnemu rasizmu" v kráľovskej rodine, ale chýba na nej akákoľvek zmienka o Vianociach. Zato sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu podelili o svoje každoročné sviatočné posolstvo, v ktorom všetkým prajú "zdravie, pokoj a veľmi šťastný nový rok".

Digitálna elektronická pohľadnica je podpísaná ich kráľovskými titulmi - napriek tomu, že v posledných dňoch sa ozývali hlasy, aby ich dvojici po ich dokumente na Netflixe odobrali. Slovo Vianoce však ľudia hľadajú na pohľadnici márne, namiesto toho všetkým želajú "radostné sviatky".

Dokument o Harrym a Meghan bol zrejme poslednou kvapkou vo vzťahu ku kráľovskej rodine:

​Na pohľadnici sa píše: "Prajem vám radostné sviatky. Od našej rodiny k vašej a v mene našich tímov v nadácii Archewell, Archewell Audio a Archewell Productions vám želáme zdravie, pokoj a šťastný nový rok." GIF, ktorý má trblietavé biele bodky, zdieľal na Twitteri kráľovský autor Omid Scobie, ktorý ho nazval "vianočným prianím bez papiera 2022". Obsahuje fotografiu zo 7. decembra, na ktorej sú 38-ročný Harry a 41-ročná Meghan, keď im bolo udelené ocenenie Ripple of Hope za ich boj proti rasizmu. Meghan a Harry sa tento rok rozhodli na vianočnú fotografiu nezaradiť svoje deti Archieho a Lilibet. V decembri minulého roka použili krásnu fotografiu ich štvorice, vďaka ktorej verejnosť po prvý raz zazrela Lilibet Dianu, ktorá má teraz 16 mesiacov.

Zverejnenie priania Harryho a Meghan prichádza len niekoľko dní po tom, ako princ a princezná z Walesu zverejnili svoje vlastné vianočné prianie s fotografiou Kate a Williama, ako sa ruka v ruke prechádzajú so svojimi tromi deťmi v areáli Sandringhamského panstva v Norfolku. Charles tento týždeň tiež vydal svoju prvú vianočnú pohľadnicu ako monarcha, pričom použil fotografiu, na ktorej je spolu s kráľovnou manželkou v Škótsku len niekoľko dní pred kráľovninou smrťou.

Prianie kráľa Karola III.:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Vianočný pozdrav Kate a Williama:

Najčítanejšie