Polojasno
22°
Bratislava
Konečne ho ukázala! Rihanna sa pochválila svojím polročným synčekom!
Zdielať na
Hudba

Konečne ho ukázala! Rihanna sa pochválila svojím polročným synčekom!

Archívna reportáž

V máji sa stala najbohatšia speváčka sveta, 34-ročná Rihanna, po prvýkrát mamou. S raperom A$AP Rockym (34) majú synčeka, no jeho meno zatiaľ svetu neprezradili. Zato ho speváčka konečne ukázala!

​Rihanna sa podelila o vôbec prvý pohľad na svoje dieťa, a to rovno videjkom s rozkošným 7-mesačným synčekom, ktorý sa chichoce a robí grimasy. Samozrejme, mobil sa snažil chytiť, avšak len pre ochutnávku. "Snažíš sa získať mamin telefón?" pýtala sa pobavená Rihanna svojho pokladíku. Ten sa na ňu skutočne veľmi podobá.

Rihanna tajila tehotenstvo až do januára, teda do zhruba polovice. Speváčka mala pod ružovým kabátom, ktorý bol zapnutý len na vrchu, v plnej paráde odhalené svoje bruško. Po boku s priateľom sa hrdo nechala nafotiť a odhalila tak svetu veľké tajomstvo.  

Aj taká hviezda, ako je Rihanna, môže mať trému:

​Hviezdy spolu chodia vyše dva roky, no ako hovoria, zatiaľ najťažšia misia bola utajiť tehotenstvo pre najbližšími. "Sú okolo mňa, poznajú moje zvyky. Hovoria mi: 'Nechceš si niečo vypiť? Nefajčíš?" to boli typické otázky, ktoré vzbudzovali podozrenie. "A zrazu som jedla všetky veci, ktoré nie som zvyknutá jesť. Vedia, že neznášam sladkosti, a zrazu si pýtam sušienky a šišky. Ale nakoniec som to jednoducho musela dať zo seba von a všetci boli šokovaní, samozrejme, rovnako ako celý svet," zaspomínala si na milé chvíle.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna

Následne sa jej bruško stalo najznámejším na svete, keď ho nosila odhalené v extravagantných modeloch. "Je módnou ikonou a myslí si, že ukázať tehotenské bruško je jedna z najkrajších vecí, ktoré môže ako budúca mamička urobiť. Rihanna sa nebojí hrdo ukázať všetko," povedal vtedy zdroj z jej blízkosti. A ako je už jasné, rovnako naplno si užíva aj materstvo, keď sa dlhšie neukazovala na verejnosti a naplno sa venovala synčekovi. A teraz konečne potešila aj fanúšikov pohľadom na jeho rozkošnú tvár.

tiktok/Rihanna

Najčítanejšie