Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO poriadne prepískla! Dara nahnevala fanúšikov, kedy dlh vyrovná?!
Zdielať na

TOTO poriadne prepískla! Dara nahnevala fanúšikov, kedy dlh vyrovná?!

Archívna reportáž

Vo svojom živote to speváčka Dara Rolins (49) dotiahla naozaj ďaleko. Za pár dní dovŕši päťdesiatku, ktorú oslávila tak trochu vopred už koncom septembra spolu s jej partnerom Pavlom Nedvědom (50) na Lago Maggiore. K tomuto jubileu sa chystá aj veľkolepý koncert v pražskej O2 aréne v januári, ktorý sa bleskovo vypredal. Možno v návale eufórie Dara akosi pozabudla, že si naplánovala aj koncert v decembri, s názvom Vianoce podľa Dary, ale ten bez ospravedlnenia zrušila. A nie prvýkrát. To tých, ktorí si naň zakúpili vstupenky, veľmi rozhorčilo.

​Speváčka by nemala zabúdať, že slávu získala len vďaka podpore fanúšikov, ktorí oceňovali okrem jej talentu aj jej sympatické správanie a ústretovosť. Mnohým sa ale poslednú dobu zdá, že sa zmenila k horšiemu. Akoby sa tak trošku odtrhla od reality a na obláčiku lásky kdesi odplávala. V komentároch na jej Instagrame sa preto začali v čoraz väčšej miere objavovať kritické poznámky, hoci ich rýchlo maže. Jej už dvakrát odložený vianočný koncert bez slovka ospravedlnenia bol pre mnohých posledným klincom.

Ona však všetku energiu sústredí na svoj januárový koncert k narodeninám v O2 aréne. Na náhradný termín za 17. decembra, keď sa mal konať jej vianočný koncert, čakajú fanúšikovia márne. Tí, ktorí si už zakúpili vstupenky, sa cítia preto právom dotknutí. 

Dara je už už detstva veľmi zaneprázdnená speváčka a ničnerobenie ju nebaví, nezaháľala ani počas pandémie: 

Dara skutočne nepatrí medzi neserióznych umelcov, o to viac jej mlčanie prekvapuje. Zatiaľ si nenašla čas ani na ospravedlnenie za zrušený koncert. "Čakali sme dva roky. Bolo by fajn aspoň vyjadrenie k zrušeniu koncertu a trochu úcty k fanúšikom," komentovala to jedna z tých sklamaných. "Problém je, že pravý fanúšik si kúpil lístky a čaká nejaké zdôvodnenie," podotkol ďalší s tým, že sa nedá len vychvaľovať sa figúrou v plavkách. Snáď Dara, alebo aspoň jej produkčný tím zaujmú konečne seriózne stanovisko, toto jej na povesti rozhodne nepridáva.

Dara sa na sociálnych sieťach k zrušeným koncertom nijak nevyjadrila, niektorých fanúšikov to nahnevalo: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie