Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nadšený Bohuš Matuš: Manželka vyzerá na desať rokov! Prišla vlna hejtu!
Zdielať na
Hudba

Nadšený Bohuš Matuš: Manželka vyzerá na desať rokov! Prišla vlna hejtu!

Zdroj: Facebook/BM

Známy český spevák Bohuš Matuš (49) sa pred pár rokmi neslávne dostal do povedomia verejnosti ako "zvrhlík", keď si začal s mladučkou, vtedy sotva šestnásťročnou Luciou. Hoci to mohlo vyzerať spočiatku ako "úlet", Lucie sa vlani stala po tom, čo sa im narodila dcérka, jeho manželkou. Svadba sa konala v máji práve v deň, keď dosiahla osemnásť rokov a stala sa plnoletou. Lucka je krásna, mladučká žena, no ona sama videla ako nedostatok svoj nos, ktorý sa zmenil po úraze. Rozhodla sa to vyriešiť pred pár mesiacmi plastikou. Teraz je už spokojná a s upraveným nosom sa páči aj manželovi, ako sa vyjadril, ale žiaľ, veľmi nešikovne.

​Aj keď Matušov hlas patrí k najlepším v Česku, jeho správanie akosi stále bráni v tom, aby sa stal hviezdou prvej kategórie. V živote narobil pár poriadnych faux pas, čo sám priznáva. Donedávna sa správal napriek svojmu veku ako pubertiak a ešte stále sú jeho vtipy občas skutočne nemiestne. Nijako mu v očiach verejnosti neprospel ani vzťah s o tridsať rokov mladšou Luciou. Paradoxne však práve ona, ako sa ukazuje, primäla Bohuša k zodpovednejšiemu prístupu k životu. Vďaka nej sa stal po prvýkrát v živote aj otcom a rozhodol sa pre manželstvo. Snaží sa čo najviac pracovať, aby zabezpečil rodinu a darí sa mu. Pomaly ho začala brať vážnejšie aj verejnosť. Nebol by to však on, keby si zas nezavaril svojou poznámkou, píše portál Extra.cz.

Možno chcel zložiť manželke kompliment, možno chcel byť vtipný, možno chcel provokovať, no vyšlo to veľmi nešťastne. "S novým nosom vyzerá ako dievčatko, vyzerá na desať rokov. Naozaj jej to pristane," zhodnotil plastickú úpravu nosa manželky skutočne zvláštne.  Dá sa domyslieť, čo tým vyvolal v hlavách verejnosti, keď do neho roky mnohí ryli, že je pre práve vzťah s Luciou "pedofil". Matuš toto vyjadrenie ľutuje, no už je neskoro. Snaží sa aspoň uviesť nevhodné vyjadrenie na pravú mieru. "Vyšlo to, že som sa radoval, že Lucinka vyzerá na desať rokov. Nie je to ale tak. Povedal som, že ja žiadnu plastiku nemám, a o Lucii som povedal len to, že hoci bude mať 20 rokov, tak po plastike nosa vyzerá, žiaľ, na desať," vysvetľoval opäť trochu nešťastne zjavne neveľmi diplomatický spevák.

Lucii prekážal jej nos, ktorý po zranení zmenil tvar: 

Myslel to vraj tak, že nemá radosť, že "vyzerá ešte mladšie ako predtým". Je zaskočený reakciou verejnosti najmä kvôli manželke. "Je mi jedno, čo si ľudia myslia, ale mojej žene to prekáža. A ja sa jej nečudujem. Nič mi síce na to nepovedala, ale bola z toho smutná. Ja som to povedal ako vtip a v inom kontexte," namieta spevák, ktorého kvôli jeho zbrklým odpovediam neraz karhala a brzdila manželka Lucia. Radšej sa preto držia poslednú dobu v úzadí. "Vyhýbame sa spoločnosti. Snažíme sa nikam nechodiť a dôverujeme len určitým ľuďom," posťažoval sa Matuš, ktorý často hovorí rýchlejšie ako premýšľa. Aj v tomto smere je Lucia oveľa rozvážnejšia, ale napriek tomu musí trpieť aj za manžela. Mal by si skutočne viac dávať pozor na jazyk, najmä v tak citlivej téme, s akou je jeho vzťah s mladučkou Luciou spojený.

Lucie nedávno podstúpila plastickú operáciu nosa, podľa manžela vyzerá teraz na desať rokov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @bohusaluciefans

Súvisiace články

Najčítanejšie