Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známa speváčka porodila! Bábo dostalo meno, ktoré má ako druhé v republike!
Zdielať na
Hudba

Známa speváčka porodila! Bábo dostalo meno, ktoré má ako druhé v republike!

Zdroj: Instagram/OL

Pre speváčku Olgu Lounovú (41) sa stal 17. november zrejme tým najdôležitejším dňom jej života. Po prvýkrát sa stala matkou. Porodila vytúžené rozkošné dievčatko, ktorému dala krásne, ale nezvyčajné meno. Kým speváčka otehotnela, žila veľmi dobrodružný život, okrem iného pretekala na autách, potápala sa medzi žralokmi v mori, venovala sa aj vzdušnej akrobacii. Dlho sa jej nedarilo nájsť toho pravého partnera, až ho snáď už konečne našla v hokejovom trénerovi Janovi Kréglovi (36), ktorý je aj oteckom ich dcérky.

​Hneď ako prišlo dievčatko na svet, zdokumentovala to hrdá, ešte pôrodom unavená mamička na fotografiách, ktoré zdieľala na sociálnej sieti. Nechýbal na nich ani šťastný otecko. Pôrod dopadol dobre a obe dievčatá sú zdravé. Vekom už staršia prvorodička prežívala celé tehotenstvo v pohode a dokonca si trúfla ako prvá Češka sa nechať nafotiť nahá aj s bruškom pre Playboy, kde bola aj na titulke.

Pred pár rokmi si Olga nechala pre istotu zamraziť svoje vajíčka, čo na sociálnej sieti opakovane odporúčala aj iným ženám. "Mám okolo seba veľa kolegýň, ktoré mali veľa práce a tehotenstvo odkladali, alebo im to nevyšlo s partnerom a potom už deti mať nemohli. Ja sama som si z tohto dôvodu dala zamraziť vajíčka už pred niekoľkými rokmi. Je to pre mňa svojm spôsobom upokojujúce," zverila sa pred časom. Nevedno však, či ich napokon aj použila, alebo to vyšlo prirodzenou cestou. "Na rolu mamičky sa veľmi teším. Budem tráviť Vianoce s rodinou, a tá mi so všetkým okolo bábätka pomôže," teraz už myslí hlavne na blaho svojho dieťatka v kruhu milujúcej rodiny.  

Svoje tehotenstvo zdokumentovala Olga aj v klipe k piesni Patříme k sobě: 

Na Instagrame veľmi dojemne oznámila príchod malej dcérky na svet. "Zaznela pre mňa tá najkrajšia ária na svete a to z tvojich maličkých úst. Vitaj, Arianne. Vitaj do našich sŕdc, kam si patrila odjakživa. Vitaj do rodiny. Nemohla som sa dočkať, až Ťa budem držať v náručí, ale aj tak mi došli slová, keď sa tak stalo. Si zázrakom, darom a nekonečnou láskou...," stálo v texte s fotografiou šťastnej rodinky. 

Olga zdieľala s fanúšikmi prvé zábery po pôrode jej dcérky Arianne: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olga Lounová (@olgalounova)

Mnohých fanúšikov zaujalo nezvyčajné meno dievčatka, ktoré ho spravili výnimočným - okrem bábätka ho má už len jediné dievčatko. "Arianne je ženské krstné meno gréckeho pôvodu. Jeho ďalší variant je meno Ariadné. Vzniklo zložením slov ari a andámo a vykladá sa ako 'veľmi sa páčiaca a ctihodná'," vysvetľuje wikipédia a treba uznať, že hoci je neobvyklé, je krásne.

Súvisiace články

Najčítanejšie