Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Zdá sa to byť veľká láska! U Bagárovej zahorelo srdiečko k fešákovi s poriadnym fárom!
Zdielať na
Hudba

Zdá sa to byť veľká láska! U Bagárovej zahorelo srdiečko k fešákovi s poriadnym fárom!

Archívna reportáž

Obľúbená česká speváčka Monika Bagárová (28) už nejaký čas zdieľa so svojími sledovateľmi, ktorých má už 900 000, postupnú realizáciu jej vysnívaného domu neďaleko Brna. Teraz sa už môže popýšiť hotovým dielom a parádne zariadný dom kolauduje. Na izbu pre svoju milovanú dcérku Rumiu (2) je obzvlášť pyšná. Veľkú radosť z nej má aj malá princeznička a už má aj veľké plány.

​Izbička v dome pre Ruminku je akoby vystrihnutá z módneho katalógu. Je vidno, že jej Monika Bagárová venovala obzvlášť veľkú pozornosť. Všetko je v bielo-ružových tónoch, v dokonalo princeznovskom štýle. A hoci malá Rumia rozhodne je rozkošná princeznička, predsa len má aj rožky. Pred návštevami sa rada predvádza a tvári sa pritom ako dospeláčka, keď vidí, ako ju mama nakrúca na video. Teraz skutočne pobavila, keď zahlásila: "Ja mám chlapca, ja som mu predsa volala. A on príde, už mu otváram dvere."  

Veľmi ju povzbudilo, ako po jej ozname návšteva spozornela. Keď uvidela, ako sa všetky oči po jej hláške o malom frajerovi upreli na ňu, pokračovala vo svojom príbehu. "V garáži má auto," upozornila akoby mimochodom. Zrejme má pocit, že je dôležité nejaké vlastniť. Napokon, aj jej otecko Makhmud Muradov, no rovnako aj mama, sa vozia na tých najluxusnejších značkách, a vyzná sa už zjavne aj Ruminka.

Monika svojej milovanej dcérke venovala dojemnú pieseň s názvom Vysněná: 

Monikina sestra Natálie ju hneď preto podpichuje: "A akú má značku? Bentley, škodovku alebo Mercedes?" Rumia sa ale ani trochu nezasekne a suverénne odpovie: "Mercedes."  No keď už chce návšteva zájsť to veľkých detailov, Ruminke dôjde trzelivosť. "Nechajte to tak. Dajte mi pokoj. Môžem mať chlapca, a ty prestaň," pohrozila svojou malou pästičkou návšteve trochu zahanbená Rumia. Je jasné, že je to nebojácne a sebavedomé dievčatko, ktoré si nenechá len tak od hocikoho diktovať. Napokon, skutočne mala po kom zdediť tieto gény - kombinácia sily a odvahy s krásou a talentom, úplná dokonalosť!

@lenka2870 #Ruminkamakluka#? ♬ původní zvuk - Lenka Žůrek

Súvisiace články

Najčítanejšie