Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Je tam podoba..? TENTO spevák má hrať vo filme Karla Gotta!
Zdielať na
Hudba

Je tam podoba..? TENTO spevák má hrať vo filme Karla Gotta!

Vo filme Karel nemuseli hľadať náhradu za Gotta, v seriáli Iveta už, žiaľ, áno

O živote predčasne zosnulej talentovanej speváčky Ivete Bartošovej (†48) uviedli pred časom minisériu. U divákov vzbudila veľký záujem a prišlo naň aj veľa ohlasov v rôznej podobe s pochvalou aj kritikou. Mnohí oceňovali s akou citlivosťou autori pristupovali k téme, iným sa nepáčilo, že ukázali príliš zjednodušený pohľad na jej komplikovaný život, ktorý nezvládala. Prekvapil aj výber hercov na jednotlivé postavy z radov významných umelcov, medzi ktorými sa Iveta pohybovala, najviac však asi boli ľudia zvedaví na postavu Karla Gotta (†80).

​Autorom minisérie o Ivete Bartošovej ale vraj nešlo ani tak o verné kópie známych umelcov, ako o vystihnutie pocitov a atmosféry doby. Napriek  tomu sa ale maskérom podarilo predsa len hercov priblížiť aj fyzicky ich originálom. Mladá herečka Anna Fialová (27) v úlohe Ivety divákov presvedčila, páčila sa im priam až šokujúca podoba Ondřeja Gregor Brzobohatého (38) v úlohe Ladislava Štaidla (†75) a Saša Rašilov (50) vynikol zas ako Karel Svoboda (†68). "Karla Svobodu som napozeral, ako to len šlo... a snažil som sa, samozrejme v spolupráci s maskérmi, čo najviac priblížiť jeho výzoru," uviedol herec pre eXtra.cz.

V pokračovaní miniseriálu sa má objaviť aj dalšia z najvýznamnejších postáv českého šoubiznisu z čias Ivetiných začiatkov v 80. rokoch minulého storočia. Nie je to nikto iný ako legendárny spevák Karel Gott (†80), ktorého má stvárniť Ondřej Ruml (41), čo je naozaj veľkým prekvapením, lebo zdanlivo tí dvaja zovňajškom k sebe vôbec nepasujú, najmä výškou. Kým Gott bol nižšej postavy, Ondřej s okolo stodeväťdesiatimi centimetrami je riadny dlháň.

Vypočujte si slávnu pieseň Hit The Road Jack v podaní Ondřeja Rumla: 

No čo sedí, je vek - Karel Gott bol v tých rokoch štyridsiatnikom, čo je teraz aj Ruml, a Ondřej má tiež veľmi dobrý hlas, patrí k najlepším českým spevákom v súčasnosti, ostatné maskéri iste dotvoria. "V epizódnej úlohe Karla Gotta v chystanom pokračovaní minisérie Iveta z dielne Voyo Originál sa objaví spevák Ondřej Ruml. Popri Sašovi Rašilovovi v úlohe Karla Svobodu tak ide o ďalšiu z postáv vtedajšieho šoubiznisu, ktoré sa v minisérii objavia," oficiálne uviedol pre eXtra.cz PR manažér streamovacej služby Michal Prokeš a následne to potvrdila aj samotná súkromná česká televízia, kde sa seriál uvádza. 

Ondřej Ruml (vpravo) by mal strávniť českú spevácku legendu Karla Gotta:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ondřej Ruml (@ondraruml)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie