Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hviezdny spevák má problém! Podviedol tehotnú manželku a dieťa chcel pomenovať po milenke!
Zdielať na

Hviezdny spevák má problém! Podviedol tehotnú manželku a dieťa chcel pomenovať po milenke!

O morálke a svedomí sa dá u amerického speváka Adama Levinea (43) z kapely Maroon 5 po aktuálnom škandále vážne pochybovať. Je ženatý osem rokov, s manželkou Behati Prinsloo, bývalým anjelom Victoria's Secret, majú dve dcéry, Dusty Rose (6) a Gio Grace (4). Teraz čakajú tretieho potomka, ako Behati oznámila pred pár dňami na Instagrame. Zároveň sa ale objavili správy, že ju manžel podvádzal. Levine bol opakovane obvinený z flirtovania v textových správach na sociálnej sieti s viacerými ženami, medzi ktorými je aj modelka Sumner Stroh.

​Táto modelka zverejnila na sociálnej sieti video, ktoré sa stalo virálne, kde tvrdí, že zhruba rok "mala pomer s mužom, ktorý je ženatý s modelkou Victoria's Secret". "V tom čase som bola mladá, bola som naivná. Úprimne povedané, cítim sa zneužitá. Nebola som v obraze ako teraz, takže som bola určite veľmi ľahko zneužiteľná," hovorí Sumner Stroh. Na dôkaz ukázala screenshoty správ z Levinovho oficiálneho instagramového účtu.Tieto správy nemusia nevyhnutne dokazovať románik s Adamom, ale určite je jasné, že s ňou flirtoval. Po ukončení ich vzťahu jej mal dokonca poslať správu s tázkou, či môžu s manželkou pomenovať svoje dieťa, ktoré očakávajú, menom Sumner po nej. 

Adam s rodinou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adam Levine (@adamlevine)

Modelka tvrdí, že sa nechystala nič zverejniť, lenže už predtým neuvážene poslala screenshoty týchto správ  kamarátke, ktorá sa ich rozhodla predať bulváru, a tak jej akosi nezostalo nič iné, len ich zverejniť sama. Vzťah s spevákom mal byť aj fyzický nielen virtuálny. Potom sa ozvali s podobnými skúsenosťami s Levinom aj ďalšie ženy. Adam poprel, že by mal so Sumner pomer, ale sypal si aj tak piesok na hlavu. "Byť taký naivný a hlúpy, aby som riskoval jedinú vec, na ktorej mi skutočne záleží, bola tá najväčšia chyba, akú som kedy mohol urobiť. Už ju nikdy neurobím," kajal sa na na Instagrame.  

Modelka sa k romániku so slávnym spevákom priznala na sociálnej sieti Tik Tok: 

"Veľa sa toho teraz o mne hovorí a ja chcem vyčistiť vzduch," uviedol Levine v príspevku s tým, že mal chybný úsudok v rámci jeho flirtov. "Nemal som pomer, napriek tomu som prekročil hranicu počas poľutovaniahodného obdobia môjho života." Spevák uznáva, že "v určitých prípadoch sa to stalo nevhodným", ale že to "riešil a podnikol aktívne kroky na nápravu s mojou rodinou". Svoje kajúcne vyhlásenie zakončil vetami: "Moja žena a moja rodina sú všetko, na čom mi na tomto svete záleží. ... Beriem na seba plnú zodpovednosť. Spoločne to zvládneme." O prípade Levina informovali aj v TMZ, kde sa mali ozvať aj dve ďalšie ženy, s ktorými flirtoval, pričom jednej navrhol, aby sa odreagoval tým, že sa s ním vyspí. Podľa aktuálnych fotiek ho ale videli s manželkou so širokými úsmevmi bok po boku a tak sa zdá, že mu v záujme zachovania rodiny odpustila. Ale či sa Adam poučí, to je už otázne.

Krásna Sumner poplietla spevákovi hlavu a dnes tvrdí, že s ňou podvádzal jeho manželku Behati Prinsloo:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sumner Stroh (@sumnerstroh)

Súvisiace články

Najčítanejšie