Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dara to už musela prezradiť o jej vzťahu s Nedvědom! Je v tom druhá žena!
Zdielať na

Dara to už musela prezradiť o jej vzťahu s Nedvědom! Je v tom druhá žena!

Archívna reportáž

Ešte pred rokom o tomto čase speváčka Dara Rolins (49) tajila svoj vzťah s futbalistom Pavlom Nedvědom (50), hoci už nejakú chvíľu trval. Možno čakala, ako sa bude ďalej vyvíjať ich čerstvá áska a tiež na Pavlov rozvod. Iste tušila, že keď sa o nich dozvie verejnosť, nastane veľké haló. V Česku sú obaja slávni a Pavel, prezývaný Paolo Grande, je v Taliansku, kde po mimoriadne úspešnej futbalovej kariére pôsobí ako viceprezident futbalového klubu Juventus Turín, skutočne megahviezda. So zverejnením vzťahu si Dara počkala až do decembra a pritom priam žiarila šťastím. Dodnes to u nej nie je inak.

Ako to už býva, niekto jej lásku s futbalovou hviezdou prial, niekto nie. Dara pocítila aj osočovanie a štiplavé poznámky ako bola aj taká absurdita, že je zlatokopkou. To ju až vyviedlo z rovnováhy a ohradila sa. "Čo prosím? Myslíte si, že mi ten trojposchodový dom, ďalší v Emirátoch, dve autá v garáži a niekoľko miliónov na účte niekto venoval? To posledné, čo som, je zlatokopka," rozpísala sa na Instagrame speváčka o svojich majetkových pomeroch. A tiež, aby uzemnila všetkých, ktorí ju obviňovali z lovu na futbalistu, upresnila: "Dovolím si tvrdiť, že aktuálne neexistuje v Česku ani na Slovensku nikto, komu by uniklo, že Dara ulovila medveďa, teda pardon Nedvěda. Btw, bolo to presne naopak."

"Tým, ktorí sa radujú s nami a prajú nám to, ďakujeme... Nie sme dokonalí, ale myslím, že máme obaja srdce na správnom mieste. Aj preto svojho nového muža milujem a rovnako ako on pri mne, stojím aj ja pri ňom. V dobrom aj zlom," vyznala sa zaľúbená Dara. Neskôr speváčka prezradila, že sa je Nedvěd dvoril roky, no detaily si nechávala pre seba.

Pavel oslávil 50 rokov prednedávnom, Daru to čaká v decembri. Ako je jasné už na prvý pohľad, vek skutočne riešiť nemusia:

​Až teraz sa o tom v rozhovore pre MF Dnes rozrozprávala obšírnejšie: "Keď to zoberiem od začiatku, naša spoločná kamarátka Hedvika Kollerová mi vždy hovorila, že Pavel má pre mňa slabosť a že sa mu páčim. Ja som si z toho robila srandu, nebrala som to vážne. Ale je pravda, že posledné štyri roky mi od neho na narodeniny doma vždy pristála kytička a šampanské." K ich stretnutiu došlo vďaka jej podnikaniu s exkluzívnymi výrobkami so svojou značkou. Na jej džínsovej kolekcii totiž spoluprácovala s talianskymi návrhármi v talianskej Padove, čo si Pavel nenechal ujsť.

Dara s Pavlom si užívajú dovolenku za dovolenkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Hedvika mi zavolala, že sa o tom Pavel dozvedel a že si s ním mám dať kávu. Odpovedala som jej, že dobre, dohodni stretnutie na Lago di Garda," zverila sa Dara, ale na prvé stretnutie si so sebou vraj vzala pre istotu kamaráta. "Pavla som videla len raz na fotení a bol pre mňa v podstate cudzí. Pomyslela som si, čo by sme si povedali? Ahoj, som Dara Rolins a som Pavel Nedvěd. Nebolo by to divné?" poznamenala akoby s tínedžerskou trémou. "Myslela som, že to tým nejako vyšumí, nebola som zamilovaná hneď. Ale Pavel mi začal volať a písať na mobil. On bol z nás dvoch tým, kto sa toho chopil. Začala mi to byť príjemné," hovorí Dara, pričom priznáva, že mu niekedy aj viac dní neodpísala. Pavla to ale neodradilo a postupom času si Daru získal. "O dva mesiace sme sa stretli v Taliansku už len my dvaja sami," dodala a ako je jasné, ich príbeh je zatiaľ ako z rozprávky

Súvisiace články

Najčítanejšie