Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slováček verejne vyvádzal so značne mladšou blondínou! Patrasová k tomu povedala len TOTO!
Zdielať na

Slováček verejne vyvádzal so značne mladšou blondínou! Patrasová k tomu povedala len TOTO!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Na premiéru filmu Jan Žižka prišla v Prahe celá plejáda celebrít. Premietalo sa až v dvoch sálach a potom sa konala veľká afterpárty. Nechýbal tam ani Felix Slováček (79), ktorý bol vo veľmi bujarej nálade najmä potom, čo sa okolo neho začala pohybovať rozjarená blondínka. Felix zas ukázal, že je veľký kocúr a neodpustil si nevhodné dotyky. Iste pritom dobre vedel, že sú naokolo samé fotoaparáty, ktoré ho pritom môžu zachytiť, čo sa aj stalo. Opäť vyvolach rozruch, čo jeho manželka Dagmar Patrasová (66) nenesie, pochopiteľne, vôbec dobre.

​Dôvod, prečo neprišla na premiéru spolu s manželom Patrasová, bol vraj jej nezáujem o tento druh filmu. Aspoň sa tak vyjadril známy saxofonista Felix Slováček. "Nemá rada tento typ filmov," povedal pre eXtra.cz. On sám hneď využil jej neprítomnosť, aby si zas zaflirtoval, ale vyzeralo to dosť nemiestne, ako vidieť z viacerých záberov. "Smiali sa spolu, ale tiež hovorili vážne. Felix ju podľa svojho zvyku majetnícky  ’ohmatal, ale pani mu to vracala. Ak toto nebol absolútne neskrývaný flirt, tak už neviem, čo iné to mohlo byť," podelil sa ochotne o svoj názor jeden z návštevníkov afterparty.

Aj keď zrejme ani z jednej strany nešlo o nič vážne, napokon atraktívna blondínka, o ktorej sa zistilo, že je to brnenská podnikateľka Lenka Dragounová a s Felixom sa poznajú už roky, tvorí pár niekoľko mesiacov s dabérom Zdeňkom Mahdalom (62). S tým aj na premiéru prišla, ale musel si vraj niečo vybaviť, a tak ju nechal s priateľmi, medzi ktorými bol aj Slováček, Po party ale obaja aktéri pikantných scén odišli každý zvlášť svojou cestou objednaným autom. "Pána Slováčka naložil do auta jeho manažér a odišli. Pani v zlatých šatách potom počkala na príchod taxíka," povedal ďalší návštevník. Kvôli zverejneným fotkám a publicite údajne chce podnikateľka Lenka podniknúť nejaké kroky, hoci na párty to vyzeralo, že sa v pozornosti okolia priam vyžíva.

Pozrite si trailer k českému filmu Jan Žižka s hviezdnym svetovým obsadením: 

Ale nie je sama, komu sa nepáči neželaná publicita. Felix si tým u Dády opäť zavaril. "Nechcem to komentovať. Ale môžem povedať, že na jeseň idem na dovolenku do Talianska, kde mám zraz s kamarátkou. Pôjde o takú dámsku jazdu," zverila sa so svojími plánmi pre ŽivotvČesku.cz Patrasová, ale či sa stretne aj s talianskym priateľom Vitom, prezradiť už nechcela. Felix na svoju obranu zas povedal svojsky: "Je to dlhodobá známa. Ponáme sa dvadsať rokov. Predsa keď niekoho stretnem, nekopnem ho do za*ku."  Priznal sa, že keď si Dáda prečítala a uvidela na fotkách, čo na afterparty vyvádzal, "je na*raná"Nijako sa pritom ale nekajal, povesť záletníka mu možno v jeho veku celkom vyhovuje. A ako je známe, rozvod nehrozí, do istej miery si tak môže vyvádzať čo chce, len je potom nemiestne sa čudovať, že Dáda na tom občas nie je psychicky práve dobre.

Felix si aj napriek vyššiemu veku užíva spoločenské akcie, neraz v prítomnosti krásnych a podstatne mladších žien:

Súvisiace články

Najčítanejšie