Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dara Rolins s Nedvědom odhalili brušká a dodali: Niečo sme vám zatajili!
Zdielať na

Dara Rolins s Nedvědom odhalili brušká a dodali: Niečo sme vám zatajili!

Archívna reportáž

Čo viac si už mohla len Dara Rolins (49) tesne pred päťdesiatkou želať, ako nájsť lásku, a ešte k tomu aj v podobe hviezdneho futbalistu Pavla Nedvěda (49). Iba nedávno oslávili prvé výročie od chvíle, keď sa dali dokopy, koncom augusta ich čakajú oslavy päťdesiatky Pavla, a v decembri aj rovnaké Darine jubileum. Ale to, čo je najpodstatnejšie, obaja sú do seba veľmi zamilovaní a užívajú si každú spoločnú chvíľu. Počas letných mesiacov je ich naozaj veľa. Stihli už dovolenkovať na Sardínii, v Kalifornii a teraz už aj vo vychytenej destinácii pri jazere Como.

​Tretie najväčšie jazero v Taliansku ponúka pre zamilované dvojice všetku romantiku, aká sa len dá predstaviť. Dara a Pavel sa počas horúcich letných dní radi osviežia vo vodách priezračne čistého jazera, a potom je ideálna príležitosť vystaviť slnku ich dokonale vypracované telá. "Pár ako z Hollywoodu, veľmi vám to spolu svedčí," napísal v komentári odkaz Dare jeden z jej sledovateľov a podobne obdivne sa vyjadrili aj iní.  

Instagram/DR

​A Dara pridala aj ďalšiu fotku, kde pri nich vidieť dve strapaté blonďavé hlavy chlapcov, s vtipným komentárom: "Niečo sme vám asi zatajili." Museli sa na tom dobre zabávať, keď zbadali, ako sa pri nich motajú ich akoby malé kópie. Samozrejme, deti k nim nepatrili, hoci by to bola pekná predstava. Nezdá sa byť už celkom reálne, aby mala Dara ešte bábätko, hoci aj zopár známych žien nášho i českého šoubiznisu dokázalo, že aj okolo päťdesiatky sa stále dejú zázraky.

Dara o láske:

​Dara má pôvabnú dospievajúcu dcéru Lauru a Pavel párik, dcéru Ivanu a syna Pavla, ktorí sú už dospelí a sami prežívajú romantické vzťahy. Ako Laura, tak aj Ivana a Pavel nového partnera ich rodičov prijali a neprotestujú. Za otca Laury sa Dara nikdy nevydala, zato Pavel bol ženatý až 25 rokov, pokým sa nedal zlákať mladou českou parkúrovou jazdkyňou. Po rozhodne prišla do jeho života Dara a zdá sa to byť veľká láska.

Dara po boku legendárneho českého futbalistu Pavla Nedvěda doslova žiari šťastím:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Aj keď mnohí odivovatelia Rolins priam spievajú ódy, ako sa k sebe hodia, ona ho ešte pred vyše desiatimi rokmi, keď sa spolu stretli na pražskom polmaratóne, ktorého boli patrónmi,  veľmi nevnímala. Napokon, Pavel bol v tej dobe ešte šťastne ženatý, ale Dara vtedy na neho zapôsobila natoľko, že jej roky potom posielal na narodeniny kvety. Ona si nepamätá dokonca ani na ich spoločné fotenie. Už v roku 2020 ale predpovedala z karát známa veštica, že ju zakrátko čaká nový partner. "Myslím si, že jej životný partner je celkom niekto iný, nebude to tak dlho trvať a môže to byť kľudne niekto, kto sa jej pôvodne vôbec nepáčil. Aj napriek tomu si myslím, že to bude pekný vzťah," videla veštica v kartách. A zdá sa, že tentokrát karty trafili.

Súvisiace články

Najčítanejšie