Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Exmanžel Britney zverejnil VIDEO jej hádky so synmi! Vyvolal obrovské zhnusenie verejnosti!
Zdielať na

Exmanžel Britney zverejnil VIDEO jej hádky so synmi! Vyvolal obrovské zhnusenie verejnosti!

Archívna reportáž

Keď už sa zdalo, že po oslobodení sa z moci jej otca čaká Britney Spears ružová budúcnosť, ozval sa jej exmanžel, bývalý tanečník Kevin Federline. Najprv sa rozhodol oznámiť svetu, že synovia speváčky sa s ňou nechcú stretávať, krátko nato zverejnil aj videá zo súkromia, ktoré si pubertiaci nakrútili.

Kevin Federline tvrdil, že ich dvaja synovia, 16-ročný Sean Preston a 15-ročný Jayden James, sa s mamou nechcú stretávať po tom, čo začala zverejňovať svoje nahé fotky. Britney kontrovala a exmanžela obvinila, že jej synovia vyrastali v dome plnom marihuany, v ktorom bolo "viac trávy ako u Ludacrisa, 50 Centa, Jay Z a Puff Daddho dohromady". Tiež napísala, že správanie jej synov voči nej bolo "nenávistné". "Viem, že s pubertiakmi sa v tomto veku ťažko vychádza, ale dá sa byť hrubý, no dá sa byť aj nenávistný! Prišli ku mne, prešli dvermi, nakráčali rovno do svojej izby a zamkli sa," posťažovala sa Britney tvrdiac, že s chlapcami chcela tráviť viac času, no údajne ich nevlastná mama sa do toho negatívne vložila.

Tanečník následne na sociálnej sieti zverejnil zostrih troch videí, kde sa Britney háda so svojimi synmi. "Nemôžem sedieť so založenými rukami a nechať svojich synov takto obviňovať po tom, čím si prešli. Aj keď nás to veľmi bolí, rozhodli sme sa ako rodina zverejniť tieto videá, ktoré chlapci natočili, keď mali 11 a 12 rokov. Toto nie je ani to najhoršie. Lži sa musia zastaviť. Dúfam, že naše deti vyrastú a budú lepšie ako toto," napísal k videu, ale zrejme nečakal takú reakciu, aká prišla od verejnosti.

Synovia Britney odmietli prísť na jej svadbu, zato jej prvý manžel nepozvane prišiel:

​Na prvom videu sa Britney s chlapcami háda pred spaním, nakoľko im chcela nakrémovať tvár a oni to odmietli. "Radšej by ste ma mali všetci začať rešpektovať, je to jasné?" hovorí nahnevane chlapcom, ktorí ju zjavne neberú celkom vážne. Na druhom videu z auta je speváčka ešte nahnevanejšia. Vytočilo ju, že Sean Preston si nechcel obuť topánky a v zmrzlinárni, navyše v chladnom počasí bol bosý. Z videa je zjavné, že chlapci držia spolu a hádajú sa s mamou kvôli tomu, že za trest vzala Seanovi telefón. "Musíte sa ku mne začať správať ako k hodnotnej žene. Som žena, dobre? Buďte na mňa milí. Rozumiete?" dohovára synom nahnevaná Britney.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Federline (@federline4real)

Azda každý človek, ktorý si videá pozrel, videl len jednu obyčajnú nahnevanú mamu, ktorú vytáčajú jej pubertálni synovia. A hoci v hneve použila aj pár vulgarizmov, skutočne sa nedialo nič, čo by z nej robilo zlú matku. Naopak, do svedomia by si azda mali vstúpiť skôr Sean a Jayden, ktorí sa nehanbili si mamu v tejto situácii aj nakrúcať a video poskytnúť so zjavne nie dobrým úmyslom otcovi. V diskusiách na sociálnych sieťach sa drvivá väčšina ľudí jednoznačne postavila na stranu Britney, a Kevinovi pripomenuli, že je to on, kto vďaka jej peniazom už 15 rokov nemusí pracovať, pričom zakrátko sa to zmení, keď chlapci dosiahnu plnoletosť. Práve to vidia mnohí za jeho snahou aktuálne očierňovať exmanželku ako matku, akýsi zúfalý pokus o opätovné spochybnenie jej kompetencií ako matky. To zažila, keď jej chlapcov vtedy ako maličké, sotva 2-ročné deti odobrali a dali na výchovu otcovi. 

Britney napísala zjavne v reakcii na zverejnené video: "Radšej by som oslepla! Stálo za to, to nakrútiť?"

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Súvisiace články

Najčítanejšie