Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tajná svadba hviezdneho páru! Speváčka sa už podpísala novým priezviskom!
Zdielať na

Tajná svadba hviezdneho páru! Speváčka sa už podpísala novým priezviskom!

Zdroj: Instagram/RO

Ako saa klebetilo už pred niekoľkými týždňami, po tajných zásnubách, popová hviezda albánskeho pôvodu Rita Ora (31) uzavrela s hercom a režisérom Taikom Davidom Cohenom, známym ako Waititi (47), pochádzajúcim z Nového Zélandu, už aj manželstvo. Malo sa tak stať počas, pochopiteľne, utajeného a veľmi intímneho sobášneho obradu v Londýne. Dôkazom má byť to, že sa speváčka kdesi podpísala ako Waititi-Ora. Podľa usúdenia viacerých jej fanúšikov potvrdila Rita správu o sobáši aj tým, že zverejnila fotografiu, kde vidieť na jej ruke prsteň, ktorý pripomína obrúčku. Žiadne oficiálne oznámenie ale pár nevydal. Waititi bol už raz ženatý a má dve dcéry. Rozvod prebehol v tichosti v roku 2018.

​S Orou sa dal Taika dokopy zhruba pred rokom a pol v Austrálii počas jej pôsobenia v austrálskej verzii speváckej súťaže. Dvojica zverejnila svoj románik v auguste 2021 a pred dvoma mesiacmi sa mali zasnúbiť. Podľa denníka The Sun sa už aj zobrali a ich sobášny obrad v Londýne bol veľmi intímny. Zdroj z ich blízkosti uviedol, že "napriek tomu, že Rita žije v žiari reflektorov, je rozhodnutá udržať si vzťah v čo najväčšom súkromí a nechcela by zo svadby robiť veľkú šou". Dodal, že na oslavu plánujú veľkú párty, ale nech vraj niikto neočakáva, že ju dokáže presvedčiť niekto z médií, ktoré ponúkne najviac, aby ich o tom informovala a pozvala. Oslava  by sa mala uskutočniť v Kalifornii. 

"Nejde im o to, aby urobili veľkú okázalú vec a vopred sa s tým chválili. Je to len o tom, že sú do seba zamilovaní a rozhodli sa, že nastal ten správny čas na formalizáciu ich vzťahu. Nemôžu byť šťastnejší," tvrdil nemenovaný priateľ dvojice s tým, že ich láska rástla postupne, až sa jedného dňa zhodne rozhodli pre manželstvo. "Taika neustále volá Ritu 'manželkou' a rozpráva o tom, že bude jej prvým a posledným manželom," uviedol a svoju informáciu ešte doplnil: "Všetci v ich okolí to bagatelizovali ako koketné žartovanie, ale Rita určite dúfala, že je všetko skutočné." Ešte spomenul aj to, že Ora je svojím priateľom "úplne posadnutá".

Rita Ora má okrem manželstva aj hudobnú novinku v podobe klipu k piesni Barricades: 

Kedy presne sa mali zobrať, nikto okrem nich a hŕstky známych, ale nevie. Ora na Instagrame zverejnila príspevok z výletu do Paríža s fotografiou, na ktorej ukázala prsteň na ľavej ruke. Pripísala k nej: "Momentky, ktoré som zabudla zdieľať z víkendu, a niektoré z Paríža, ktoré sa mi páčili a úplne som ich zabudla zverejniť! Prajem všetkým pekný týždeň." Tento príspevok uverejnila niekoľko týždňov po tom, čo na Instagram pridala fotku Waititiho s prsteňom na prstenníku Orina sestra Elena. Rita záber síce tiež zdieľala, ale jeho ruku zakryla nápisom. Zdá sa, že tajnosti sú už ale márne.

Rita sa novým prstienkom nenápadne pochválila na fotografiách z jej výletu v Paríži:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Súvisiace články

Najčítanejšie