Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tretia svadba Bílej na obzore?! Lucka prekvapila slovami o plánoch s Radkom Filipim!
Zdielať na

Tretia svadba Bílej na obzore?! Lucka prekvapila slovami o plánoch s Radkom Filipim!

Archívna reportáž

Hviezdna česká speváčka Lucie Bílá (56) stále slávi veľké úspechy, ako to bolo aj teraz, keď vystúpila ako hosť štyroch tenoristov na Karlštejne. Za jej popularitou a spokojnosťou treba vidieť ostatné roky aj jej partnera Radka Filipi (39), čo ona akiste dobre vie. Zverila mu aj funkciu road manažéra a všetci čakajú, či mu zverí aj "svoju ruku".

"My sme sa do seba zapozerali pred siedmimi rokmi a je pravda, že som sa tomu trochu bránila. V tej dobe som si myslela, že možno budem ten typ, čo by mal zostať sám. Takže som na začiatku trochu kľučkovala, ale on sa nenechal odohnať a ja som mu za to veľmi vďačná. Je to skvelý muž, na ktorého sa môžem spoľahnúť, a hoci mi chvíľu trvalo, kým som si dovolila byť šťastná, teraz by som nemenila. Krásnych sedem spoločných rokov...," vyznala sa Lucka v rozhovore pre Ahaonline

Mnohonásobná slávica sa verejne vyjadruje, že má v Radkovi veľkú oporu. Lucka je ale čo sa týka manželstva s Filipim, stále veľmi zdržanlivá. Ak teda fanúšikovia čakali na správu o dátume svadby, budú sklamaní. Lucka a Radek to vôbec neriešia. "Myslím, že je ešte čas... Takto je to krásne, tak prečo to meniť!"  tvrdí, ale ako sa zdá, nezavrhuje to celkom.

Lucke to s Radkom naozaj svedčí a sú zohraní pár, presvedčte sa o tom v krátkom videu: 

Už v minulosti sa vyhýbala rozhodnutiu spečatiť vzťah s Radkom sobášom. Ani nečudo, veď bola už vydatá dvakrát a ani jedno manželstvo nedopadlo dobre. Už po roku randenia si Radek Lucku poistil snubným prstienkom a začiatkom roku 2020 si dal na biceps vytetovať jej podpis s pripojenou vetou: "Už si moja navždy." Predtým, v roku 2017, došlo v ich vzťahu ku kríze a načas sa rozišli. Lucka zrejme predsa len pochybovala o jeho úprimnosti a zrejme vo vzťahu s ním nevidela perspektívu. Radek ale o ňu zabojoval a presvedčil ju, aby to spolu skúsili ešte raz a funguje im to doteraz. 

Lucie Bíla je už roky šťastná po boku partnera radka Filipiho, preto sa mnohí pýtajú, či už nie je čas na svadbu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Radek rád odpláca Lucii jej komplimenty. "Lucinka je zlatá, je mojou najväčšou podporou. Počas celého priebehu mi bola neskutočnou oporou," rozplýval sa nad partnerkou v júni v relácii Showtime. Veľmi si to vraj váži a nemenil by ju vraj preto za inú."To nehrozí. Lucinka je zlatíčko a ja viem, kde je moje miesto," uzatvoril rozhovor. Mnohé ženy môžu úspešnej speváčke Radka len závidieť, je preto na neho právom hrdá. Vie ale, že mu treba poskytnúť aj dostatok priestoru na jeho záľubu. V posilňovni, kde má kontakt s inými cvičencami, býva takmer denne, keď nemá svoje pracovné povinnosti. "Potrebujem kontakt, že si dáš kafé, pokecáš s kamarátmi. Tá atmosféra vtiahne. Doma je to fajn, ale fitko je fitko," priznáva. Ale ani Lucka nesedí doma. Venuje sa svojmu divadlu v Prahe, kde rozbieha viaceré muzikály. Divadlo je teraz vraj jej najväčšou láskou.   

Súvisiace články

Najčítanejšie