Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
TAKTO vyzerá čerstvý šesťdesiatnik?! Známy český spevák ohúril vypracovanou figúrou!
Zdielať na

TAKTO vyzerá čerstvý šesťdesiatnik?! Známy český spevák ohúril vypracovanou figúrou!

Archívna reportáž

Populárny český hudobník Janek Ledecký aktuálne oslávil pekné jubileum - 60 rokov života. Aj keď poslednú dobu ho verejnosť skôr vnímala ako otca slávnej dcéry Ester, ktorá s úspechom dobýva svet zimných športov, jeho zásluhy na českej aj medzinárodnej hudobnej scéne mu rozhodne nemožno uprieť. Tento rok ale neslávi jubileum iba on sám, ale v rámci jeho pôsobenia na hudobnej scéne má toho na oslavy viac.

​"Ja mám tento rok 40 rokov od založenia Žentouru, 30 rokov od začiatku mojej sólovej kariéry a mojich 60 rokov dokopy. Takže som urobil takých šesť festivalov, ktoré sa nazývajú LX tour, pripomínam, aby sa to čítalo ako u starých Rimanov," odkázal Ledeckýv rozhovore pre Super.cz. Svoje včerajšie narodeniny oslávil pri mori. "Dnes sa chystám na veľa vecí, ale Instagram medzi nimi teda určite nebude. A toto je niekoľko fotografií, ako sa na slávu pripravujem," upozornil svojich fanúšikov a priateľov, ktorí ho zahrnuli gratuláciami na sociálnych sieťach. Na pripojených fotografiách vyzerá naozaj až neuveriteľne skvelo, konštatovali mnohí potom v kometároch. "Akože na ten vek fakt nevyzeráš, to ti asi nemusím písať. Tak nech sa ďalej práši za kočiarom. Všetko naj, Janek," okomentovala jeho fotky aj bývalá manželka Petra Jandu, Martina Jandová a gratuláciu pridal napríklad aj Maroš Kramár s radou "užívaj, kým sa dá".

Ako Ledecký pripomenul už v minulosti, za to, že tak dobre vyzerá, vďačí tomu, že veľa športuje, Viedli ho k tomu už jeho rodičia a on zas svoje deti. U Ester sa mu to zúročilo v podobe jej mimoriadneho úspechu v niekoľkých zimných disciplínach. Aby bol bližšie k prírode, presťahoval sa s rodinou už pred mnohými rokmi do Špindlerovho Mlyna. Ako je známe, na lyžovanie sú tam vynikajúce podmienky. Okrem toho miluje aj vodný windsurfing. Za tým jazdí často k moru aj spolu s dcérou, ako je tomu aj teraz. Uvedomuje si ale, akú rolu hrá v nastavení životných priorít rodina. 

Vypočujte si jednu z najznámejších piesní Janka Ledeckého s názvom Proklínám, ktorú zaspieval v relácii Všetko čo mám rád:

​"Moji rodičia nedávno prekročili osemdesiatku a stále vyzerajú senzačne. Vždy sme však celá rodina športovali. A potom, čo si budeme hovoriť, platí zákon zachovania energie. Keď máte dlhodobo vyšší príjem ako výdaj, je to vidieť. Všetko musí byť v rovnováhe," povedal nedávno úspešný oslávenec, ktorý podľa neho jazdí na lyžiach, snowborde aj windsurfe lepšie ako v mladosti. Stále si udržuje rovnakú váhu, ale uznáva, že sú za tým aj gény. Posledné štyri roky drží pôst dvakrát týždenne."Ale nezačal som s tým preto, že by som priberal, je to taký dlhodobý experiment," vysvetlil Janek s dodatkom, že to skúma aj veda. "Výskumníci v Amerike prišli s tým, že sa tak dá prenastaviť bunkový telesný režim tela, ale ešte to nemajú overené. Tak mi napadlo, že im s tým overovaním trochu pomôžem," priznal sa s tým, že sa to potvrdí až časom. V každom prípade, je skvejúcim sa príkladom, že fit sa dá byť aj v seniorskom veku a niet pochýb, že mu to ešte dlho vydrží.

Janek Ledecký predviedol v narodeninovom príspevku na instagrame skvelú formu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Janek Ledecký (@janek_ledecky)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie