Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Česká speváčka v rokoch šokuje! Špúli odhalený zadok ako Madonna!
Zdielať na

Česká speváčka v rokoch šokuje! Špúli odhalený zadok ako Madonna!

Archívna reportáž

Jednou z nestarnúcich českých speváckych stálic je už dlhé roky Bára Basiková (59). Vždy istým spôsobom provokovala, a to sa nezmenilo ani doteraz. Možno si berie vzor z Madonny, ktorá je známa aj veľmi odvážnymi fotografiami, keď neváha ukazovať svoje takmer nahé telo aj po šesťdesiatke. Bára nedávno zverejnila fotografiu, na ktorej v podobnom duchu ako Madonna odhalila svoj zadok, ktorý iba minimálne zakrývali vykrojené čipkované čierne nohavičky. Treba uznať, že postavu má na svoj vek naozaj veľmi dobrú.

Bára skutočne vyrazila dych odvážnou fotkou v rockerskom duchu, keď sa nechala odfotiť zozadu v koženej bunde, silonkách a úsporných nohavičkách. Okrúhly zadok nenechal jej sledovateľov chladnými a komplimenty sa len tak hrnuli, hoci niektorí si neodpustili aj poznámky o nevhodnosti záberu vzhľadom k jej veku. Otázka je, či by protestovali, aj keby netušili, koľko má Bára rokov.

Figúru má totiž ukážkovú, hoci aj ona mala váhové výkyvy po treťom tehotenstve, keď mala 46 rokov. Vďaka  disciplíne má ale pevnú a štíhlu postavu už dávno späť. V prvom rade, samozrejme, musí dbať na svoj jedálniček.  "Už viac ako dva roky sa stravujem systémom 8/16, čo znamená, že 16 hodín nejete a 8 hodín môžete jesť čokoľvek, je to v podstate prerušovaný pôst. Najlepšie je to dajme tomu od deviatej do sedemnástej a do druhého dňa nič nejesť," zverila sa Basiková so svojou životosprávou pre ŽivotvČesku.cz. 

Pozrite si záznam z roku 1975 na ktorom v súťaži Zpívá celá rodina zahviezdila Bára ešte ako dieťa:

Bez cvičenia by však ani tento spôsob stravovania nemal ten správny a dostatočný efekt, čo si Bára dobre uvedomuje. "Keď sa chcem trochu posilniť, tak chodím cvičiť. Je povinnosťou každej ženy vyzerať dobre a pre speváčky a herečky to platí dvojnásobne. Nechceme ľudí na pódiu strašiť," vyjadrila Bára svoj názor, ktorý zastáva už od nepamäti. Pri jej nízkej postave je vidieť každý kilogram naviac, a tak jej nezostáva nič iné, ako stále statočne s kilami naviac bojovať. Spev ju živí a ako zistila počas pandémie, bez tohoto príjmu svoje výdaje nezvláda.

V jednom momente si musela dokonca požičať peniaze od svojich dcér, a aby nezostala celkom na mizine, zobrala aj také brigády ako sú pomocné práce na pošte, v detskom domove a aj domove dôchodcov. Bola ochotná tam aj umývať podlahy, či prevliekať posteľnú bielizeň. Na druhej strane sa jej po márnom hľadaní partnera cez inzerát, čo považuje až za fiasko, podarilo práve vtedy, keď to už nečakala, stretnúť vlani skvelého muža. Je s ním šťastná, čo jej po troch nevydarených manželstvách prajú iste všetci jej fanúšikovia. Snáď sa konečne dočkala toho pravého muža tesne pred jej šesťdesiatkou.

Bára Basiková sa zjavne inšpirovala svojou slávnejšou kolegyňou Madonnou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bára Basiková (@bara__basikova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie