Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vondráčkovej smutné priznanie! Trápi je nevyliečiteľná choroba!
Zdielať na

Vondráčkovej smutné priznanie! Trápi je nevyliečiteľná choroba!

Archívna reportáž

Na fotografiách a vraj aj v skutočnosti vyzerá speváčka Lucie Vondráčková (42) veľmi mladistvo. Preto o komplimenty v tomto smere nemá núdzu. Na nedávnom otvorení Febifestu v Prahe sa to opäť potvdilo, keď priam žiarila s jej novým romantickým imidžom v krásnych šatách, ktoré všeličo odhaľovali. Aj to, že niečo ale predsa len nie je na jej tele bez chyby.

Lucie priznala, že roky trpí atopickým ekzémom, ktorý má najmä na rukách. A nie je to naozaj nič príjemné, ako sa nedávno zverila. V talkshow Na kafíčko prezradila spôsob, ako si pomáha, aby túto nepríjemnú, a do značnej miery nevyliečiteľnú chorobu, zmiernila.​ "Vyrábajú krémy na ruky a tie mi veľmi pomáhajú, pretože som atopik. Vždy som mala hrozné ruky, najmä po pôrode. Musela som si dávať ruky do rukavíc, pretože to bolo naozaj bolestivé," prezradila Lucie Vondráčková. "Teraz ho vďaka krému nemám. Neviem, čo do toho dávajú, ale je to zázrak. A na základe toho som zistila, že som alergická na čokoládu. Takže už ani tú čokoládu nejem," rozplývala sa pred časom nad zázračným produktom, no zároveň priznala nemilú obetu. 

No zrejme sa napriek tomuto zázraku ekzém na jej rukách predsa len občas objaví, ako bolo vidieť na otvorení Febiofestu. Atopický ekzém, nazývaný aj atopická dermatitída, je najbežnejšia forma ekzému, ktorá existuje. Najčastejšie sa vyskytuje u detí, avšak celkovo trápi atopický ekzém približne 30 percent všetkých ľudí na svete. Príčiny vzniku atopickej dermatitídy môžu byť naozaj rôzne, od genetickej predispozície, cez kožnú infekciu, až po alergiu na určité potraviny či liečivá. U Lucky Vondráčkovej sa na tvári našťastie nevyskytuje, tú má krásnu ako bábika.

Za sviežim vzhľadom Lucii Viondráškovej je aj strava, v rozhovore pre jojkársky Topstar prezradila, čomu sa snaží vo svojom jedálničku vyhýbať:

​Lucie svoju pleť nenecháva iba na prírodu a gény. Jej kroky pravidelne vedú aj na jednu pražskú kliniku estetiky. Dopraje si tam rôzne procedúry, ako sú napríklad fotoomladenie, 4D lifting, rádiolifting a čoraz populárnejší hollywoodsky peeling. Všetko to pomáha, aby jej tvár vyzerala sviežo a mladistvo, bez stôp únavy, ani keď má náročný program a veľa oddychovať pritom nemôže. Bez pravidelnej a kvalitnej údržby sa jednoducho starostlivosť o pleť nezaobíde. "Samozrejme, genetika zohráva veľkú úlohu, ale v prípade Lucie tiež to, že sa o svoje telo a pleť dôsledne stará. Preto chodí na našu kliniku, kde sa zveruje do rúk odborníkov, a okrem iného práve preto vyzerá tak mlado," prezradila pre Expres.cz niečo viac o pozadí Luciinej večnej mladosti a krásy spolumajiteľka kliniky Petra Řehoříková.

Málokto tuší, že Lucie trpí atopickým ekzémom, našťastie, ochorenie nepostihlo jej pleť na tvári: 

Súvisiace články

Najčítanejšie