Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
S Muradovom ide do tuhého! Bagárová tvrdí, že treba myslieť na budúcnosť!
Zdielať na

S Muradovom ide do tuhého! Bagárová tvrdí, že treba myslieť na budúcnosť!

Archívna reportáž

Sympatická dvojica, ktorú tvoria speváčka Monika Bagárová (27) a zápasník MMA Makhmud Muradov (31), po dlhom odlúčení počas minulého roku a následnom rozchode, opäť zažíva krásne časy. Keď prišiel Mach, ako ho všetci volajú, opäť do Prahy, aby trénoval na dôležitý zápas, osud to jednoducho zariadil. Po zranení ďalej trénovať nemohol, ale zas sa mu naskytla príležitosť na stretávanie sa s dcérkou Rumiou, pričom nikdy nechýbala ani Monika. To ich znovu zblížilo a rozhodli sa to spolu ešte raz opäť skúsiť. Na zmierenie sa spolu aj s malou dcérkou a rodičmi Moniky vybrali na luxusnú dovolenku do Dubaja. Po návrate ale idú vo svojom vzťahu ešte ďalej a rozhodli sa pre stavbu nového domu, kde plánujú spolu bývať.

​V súčasnosti má Muradov dom neďaleko Prahy, kam sa k nemu prisťahovala na začiatku ich vzťahu aj Monika a po pôrode tam priviedla aj ich dcérku Rumiu. Neďaleko býva aj jej najlepší priateľ Janko Bendig, ktorej jej spolu s jeho partnerom neraz vypomohli so strážením dcérky, keď nemala Macha, ani nikoho z jej rodiny poruke. To jej bude iste v novom domove veľmi chýbať. "Je čas myslieť na budúcnosť a budovať," odpovedala speváčka na Instagrame na otázku fanúšika, čo ju preto viedlo k zmene svojho domova, kde si už zvykla. Možno práve spomienky na bolestné odlúčenie od partnera a chvíle samoty ju k nemu až tak neviažu.   

Aj keď miesto, kde bude nový dom stáť, zatiaľ Monika neprezradila, je celkom možné, že to bude na pozemku neďaleko Brna, ktorý si kúpila vlani v lete. Tam plánovala bývať aj so svojimi rodičmi. Ako informoval portál Blesk, v súčasnosti je nadšená z plánovania nového vysnívaného domu , o čom pravidelne informuje aj svojich fanúšikov. "Celý interiér je svetlý, jednoduchý, čistý, v celom dome vládne jedna nálada. Takže určite biela a béžová," prezradila svojim sledovateľom niečo o dominantnom štýle a farbách navrhovaného domu. "Šatník nie je veľmi veľký, takže v spálni bude vstavaná skriňa,"  zverila sa aj s detailami usporiadania priestorov. 

Monika svoju horúcu rómsku krv nezapiera, naopak, rómsky jazyk a hudbu je počuť aj v jej tvorbe. Vypočujte si pieseň s názvom Khangery v spolupráci s Karinou a Janom Bendigom:

Možno podaktorí jej fanúšikovia skôr ako správu o dome očakávali, že im prezradí novinku o očakávaní ďalšieho potomka a stavba nového domu by bola logickým dôvodom. To im však Bagárová razantne vyvrátila. "Určite nie teraz, teraz si užívame Rumunku," uviedla na správnu mieru tieto špekulácie. Zrejme chce tak, ako to sľúbila ešte na začiatku roku, pokračovať vo svojej kariére speváčky. Na koncerty i nahrávky nových piesní sa veľmi teší a svojej ambície presadiť sa v českom šoubiznise ako stálica sa iste vzdať nechce. Mach chce vo svojej kariére zápasníka pokračovať ešte pár rokov, takže na jeho oporu pri výchove detí sa zatiaľ  spoliehať nemôže, jedno je teda nateraz tak akurát.

Monika trávi rada voľný čas s rodinou a priateľmi aj u nej doma na gauči pred televíziou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie