Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bol TOTO dôvod rozchodu s Muskom?! Speváčka má priateľku, predtým bola MUŽ!
Zdielať na

Bol TOTO dôvod rozchodu s Muskom?! Speváčka má priateľku, predtým bola MUŽ!

Archívna reportáž

Minulý rok na jeseň šokoval excentrický pár rozchodom. Najbohatší muž sveta a "mimozemská" speváčka pritom majú sotva dvojročného chlapčeka, ktorého preslávili šialeným menom X Æ A-12. To ale nie je všetko, Elon Musk a Grimes len pred pár týždňami privítali druhého potomka. Dievčatko ale vynosila náhradná matka.

​Mnohí si mysleli, že správa o druhom dieťati znamená opätovnú idylku vo vzťahu Muska a Grimes. No to sa vraj ani náhodou nestalo. Grimes sa už údajne stretáva s neslávne známou "vynášačkou informácií" Chelsea Manning, narodenou ako Bradley Manning, prezradil exkluzívne Page Six.

"Začínajú to brať vážne. Žili spolu v Austine," vyjadril sa nemenovaný zdroj z blízkosti speváčky. Dvojica v posledných mesiacoch komunikovala na Twitteri, pričom niektoré správy naznačovali ich vzťah. Nie je ale zrejmé, či vzťah s Manning zasahoval až do doby, keď Musk a Grimes oznámili rozchod, zdá sa to ale byť nepravdepodobné.

Chelsea sa od prepustenia z väzenia v roku 2015 snaží zmeniť svet:

V jednej výmene názorov 33-ročná Grimes na Twitter napísala, že "nebola v Los Angeles" ale cítila sa "zle". Manning v reakcii na to napísala na Twitteri: "ručím za to." Grimes jej odpovedala: "Keďže sa zdá, že v týchto dňoch beriem tvoje slovo ako konečné." Pomerne jasne tým naznačila, že v tých dňoch trávili čas spolu. 

Bývalá armádna vojačka sa zasa začiatkom roka 2010 dostala na titulné stránky novín pre únik státisícov dokumentov do WikiLeaks. Bola odsúdená na 35 rokov väzenia po tom, ako ju uznali vinnou z 20 trestných činov, vrátane šiestich porušení zákona o špionáži. Svetu priniesla šokujúce informácie o vyše 15 tisícoch nehlásených zabití civilistov v Afganistane a Iraku, aj že armáda USA zlyhala pri vyšetrovaní znásilnení a mučenia. V januári 2017 vtedajší prezident Barack Obama zmiernil Manning zvyšný trest odňatia slobody po tom, ako si odsedela sedem rokov a niekoľkokrát sa pokúsila o samovraždu.

Súvisiace články

Najčítanejšie