Oblačno
16°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Rozvod hviezdy kapely ABBA po 40 rokoch! Sex už mali LEN štyrikrát týždenne!
Zdielať na

Rozvod hviezdy kapely ABBA po 40 rokoch! Sex už mali LEN štyrikrát týždenne!

Archívna reportáž

Na nudu v živote sa iste žiadny z členov slávnej skupiny ABBA sťažovať nemôže. Po rokoch sa opäť vracajú na hudobnú scénu a zažívajú veľký úspech. Jeden z členov kapely, Björn Ulvaeus (76), sa však na prekvapenie všetkých rozhodol na staré kolená rozviesť so svojou druhou manželkou Lenou (73). Manželmi boli 41 rokov a majú spolu dve dcéry, Emmu (40) a Annu (35). Je možné, že to spôsobila ponorková choroba počas pandémie, ktorú strávili spolu na súkromnom ostrove Vågaskär neďaleko Stockholmu.

​Lena sa obávala o svoje zdravie keďže jej v roku 2003 diagnostikovali chronickú lymfocytovú leukémiu. Našťastie neprebieha v agresívnej podobe a postupuje pomerne pomaly. Má však obavy, aby ju neohrozil covid, a tak sa od ľudí izoluje. "Keď ide moja žena do neďalekého obchodu, nosí gumené rukavice a rúško a drží si odstup od ostatných. To je všetko, čo robíme," prezradil Björn spôsob trávenia ich spoločných chvíľ. Medzi partnermi sa začali objavovať v čoraz väčšej miere hádky, píše portál The Sun

To všetko zrejme nakoniec vyústilo do ich rozhodnutia rozviesť sa. Dvojica to teraz oznámila v spoločnom vyhlásení. "Po mnohých krásnych a bohatých rokoch sme sa rozhodli rozviesť," konštatovali  v ňom. "Zostávame blízkymi a dobrými priateľmi a naďalej budeme spoločne oslavovať narodeniny našich vnúčat a iné rodinné oslavy," pridali na dôvažok, aby všetkých upokojili, že sa nič dramatické nedeje.

Legendárna švédska skupina ABBA sa vrátila na scénu s piesňou I Still Have Faith In You:

Pritom ešte pomerne nedávno sa hudobník chválil, ako to je medzi nimi ešte stále horúce dokonca aj so sexom.  "Mám už sedemdesiatpäť rokov, takže sex viac ako štyrikrát do týždňa nezvládnem..." chválil sa Björn s istou dávkou zveličenia. Ale stereotyp počas pandémie zrejme všetko pokazil. Manželke sa nepáčil najmä jeden jeho zlozvyk. "Keby ste sa opýtali mojej ženy, bol by to pravdepodobne môj zvyk chodiť celý deň po dome v župane," priznal sa Ulvaeus. Majetok vo výške vyše 250 miliónov eur si budú deliť podľa predmanželskej zmluvy, ktorú ale už vraj šesťkrát menili. Hudobník spolu s kapelou ABBA štartuje novú kariéru. Po 40 rokoch vydali svoj nový album Voyage a hneď dostali nomináciu na cenu Grammy.   

Takto vyzerajú členovia skupiny ABBA dnes:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ABBA (@abba)

Súvisiace články

Najčítanejšie