Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ako je TOTO možné?! Speváčka, ktorá bola sexidol už poriadne dávno, ukázala figúru!
Zdielať na

Ako je TOTO možné?! Speváčka, ktorá bola sexidol už poriadne dávno, ukázala figúru!

Zdroj: Instagram/SS

Kedysi sa Sabrina Salerno (53) stala populárnou najmä vďaka pesničke Boys, Boys, Boys z roku 1987, no celkom objektívne, zrejme najviac k jej popularite prispela jej figúra a sotva zahalené prsia. To bolo v 80. rokoch pomerne nevídané a veľmi odvážne. Pochádza z talianskeho regiónu Ligúria a tam sa stala aj víťazkou v súťaži krásy. To jej potom umožnilo pustiť sa na dráhu modelingu a od roku 1984 sa začala objavovať aj v televízii.

​Sabrina svojimi sexy krivkami riadne provokovala a to jej zabezpečilo celosvetový úspech. Dostala sa na prvé miesta hitparád vo Francúzsku, Španielsku aj Švajčiarsku a šaleli za ňou aj slovenskí chlapci. V Británii vtedy BBC videoklip zakázala vysielať kvôli scéne v bazéne, v ktorej si Sabrina dala dolu vrchný diel bikín. Nejaký čas sa jej darilo držať na výslní popularity, ale postupne upadala do zabudnutia. Posledné roky na seba opäť upozorňuje plastikami a stále aj vyzývavými fotkami.

Napriek tomu, že má po päťdesiatke, vyzerá stále až neuveriteľne atraktívne. Na Instagrame ju sleduje viac ako milión sledovateľov. Nedávno na seba upozornila v televízii vďaka účinkovaniu v tanečnej súťažnej show. Aj keď je isté, že si pomáha plastikami, štíhlu a pevnú postavu si musela vydrieť sama. Je na ňu aj patrične hrdá. 

Z dovolenky na Korzike nezabudla nedávno pridať na Instagram svoju fotku, kde sa pýši parádnou postavou a prsiami dvadsiatničky. Je až neuveriteľné, ako sa dokáže udržiavať táto mama syna Luca Maria (16), ktorá je od roku 2006 vydatá za Enrica Montiho (54), úspešného talianskeho podnikateľa v textilnej oblasti. Sú spolu ale už od roku 1993.

Manžel je pre ňu veľkou oporou aj v ťažkých chvíľach. Žijú v spoločnej vile v Trevise, ďalej od rušného spoločenského diania. "Vážim si svojho manžela neskutočným spôsobom, pretože je to pre mňa blázon, človek, ktorý má dušu, eleganciu, nesúdi, má chápavý postoj k ľuďom, najmä ku mne," vyznala sa krásna Sabrina z obdivu k manželovi pred začiatkom tanečnej súťaže. Je vidieť, že sa majú radi a navzájom si pomáhajú. Iste si je Monti dobre vedomý toho, že má doma ženu, o ktorej muži snívajú už celé dekády.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie