Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Rytmus to má za sebou! Po druhýkrát dostal v ringu na frak, Jasminina reakcia prekvapila!
Zdielať na
Hudba

Rytmus to má za sebou! Po druhýkrát dostal v ringu na frak, Jasminina reakcia prekvapila!

Archívna reportáž

Hneď po Vianociach dostali fanúšikovia bojových športov bonbónik v podobe prvej Fight Night Challenge. Takto nazvali podujatia, počas ktorých sa budú konať zápasy profi boxerov, bojovníkov MMA, ale tiež osobností zo sveta šoubiznisu. Hlavným vrcholom prvého exhibičného galavečera mal byť boxerský zápas medzi Attilom Véghom a Patrikom Kinclom. No fanúšikovia raperov si tiež prišli na svoje, keď sa do ringu postavil Čis T aj Rytmus.

Na exhibičné stretnutie prvej Fight Night Challenge, ktoré sa konalo v Toner Bobyhall v Brne, sa tešili nielen fanúšikovia bojových športov, ale aj rapera Rytmusa. Ten v ringu nie je žiaden nováčik. Boxu sa venuje amatérsky už dlho a trúfol si už aj na duel proti kolegovi z branže Marpovi, v ktorom ale prehral. To bolo ešte v roku 2018, ale neodradilo ho to, ba ešte s väčšou vervou sa pustil do tvrdých tréningov. Po troch rokoch sa rozhodol, že sa vráti do ringu v dueli s veľkým menom organizácie Oktagon MMA, Gáborom Borárosom, na novom špeciálnom podujatí. 

Pár dní pred zápasom sa vyjadril o Rytmusovi aj jeho kamarát Attila Végh. Podľa neho sa majú diváci čo tešiť, pretože Rytmus urobil od zápasu s Marpom veľký pokrok. "Nepomáhal som mu s prípravou, pretože som sa sústredil na svoj zápas, ale viem, že trénuje pravidelne a poctivo. Bude to pre neho veľká výzva, berie ju zodpovedne a viem, že zo seba vydá všetko. Určite sa zlepšil, stále na sebe pracuje, takže verím, že uvidíme dobrý zápas," predpovedal skúsený zápasník Végh. A veľmi sa ani nemýlil, hoci Patrik Vrbovský v brnianskej Toner Bobyhall opäť prehral. 

Pozrite si predstavovačku všetkých zápasiacich:

Jeho súperovi Gáborovi Borárosovi sa v MMA poslednú dobu veľmi nedarilo, a tak sa to pokúsil zmeniť. V porovnaní s Rytmusom je menší, ťažší, ale možno aj o niečo technickejší a patrí k najtvrdšm slovenským zápasníkom MMA. Raper sa postavil do boxerského ringu v ostrom zápase na verejnosti po dlhom čase. Počas zápasu sa snažil tak, ako to u neho býva zvykom, zo všetkých síl, ale nedokázal udržať tempo. O zápase rozhodli body. Rozhodcovia to mali jednoduché. Gábor Boráros zvíťazil výsledkom 3:0, keďže bol počas celého zápasu aktívnejší, rýchlejší a hlavne presnejší. Rytmus to ale zhodnotil triezvo, zápas si užil a výsledok prijal s rešpektom voči súperovi - kamarátovi. "Ďakujem životu za možnosti a samozrejme všetkým fans," napísal stručne k fotke s víťazom.

Rytmus je s výsledkom zápasu zmierený, s profesionálom Borárosom bojoval statočne: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Svojmu milovanému hrdinovi sa verejne vyznala Jasmina. "Neexistujú slova, ktoré by opísali moju hrdosť.
Milujem Ťa celým srdcom do posledného dychu a je mi cťou nosiť tvoje meno. Gábor Boráros, si fantastický, gratulujem!" napísala Jasmina s až prekvapivpo sympatickým rešpektom k súperovi svojho manžela. V ďalších dueloch podľa očakávania zvíťazil Attila Végh nad Patrikom Kinclom, vyhral aj Jakub Gazdík nad Denisom Farkašom, Michal Plesník nad Michalom Rybom, víťazne sa predviedol Rytmusom kamarát Laky Royal v zápase s Molochom Vlavo, no raperovi menom Čis T, ktorý bol považovaný za favorita, sa nad Frayerom Flexkingom vyhrať nepodarilo - naopak, išlo o jediné KO večera, v druhom kole.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie