Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Láska premôže všetko! Tulák pre Milana Lasicu
Zdielať na
Hudba

Láska premôže všetko! Tulák pre Milana Lasicu

Zdroj: youtube/screenshot Tulák

V lete prišlo Slovensko o jedno z najväčších mien kultúry, nadčasového, geniálneho, legendárneho a ešte mnoho iných bombastických prívlastkov by sa dalo napísať, ale netreba, stačí povedať - Milan Lasica. Na svete je už album s jeho dosiaľ nezhudobnenými textami, teraz prišla ďalšia hudobná pocta.

Muzikant Milo Suchomel stojí za piesňou s názvom Tulák a prizval si hosťa skutočne zvučného mena - slovenskú jazzovú legendu Petra Lipu. Samozrejme, sekundovala Milova kapela Šalefuky. 

Vypočujte si piseň Tulák:

Príjemná pieseň veselých tónov, no s nostalgickým nádychom je v klipe dokonalo zasadená do idylického letného popoludnia na jazere. Všetko, čo k nej treba povedať, napísal Milo Suchomel:

"Láska premôže všetko... Niekedy aj neúprosný čas nám priateľstvo, lásku a vieru v Boha nikdy neukradne, kým my budeme dobrí ľudia. Túto pieseň, ktorú sme natočili spolu s Petrom Lipom a kapelou Šalefuky chceme venovať pánovi Milanovi Lasicovi. Veľmi som si prial, aby text k tejto pesničke napísal Milan Lasica. Žiaľ, už sa to nestihlo...
Text nakoniec napísal veľký obdivovateľ tohto velikána. Volá sa Marek Rašman, ktorý aj nahral bicie nástroje v tejto pesničke. Ďakujem, Dorota Nvotová, že si s nami prišla zaspomínať na Milana Lasicu so svojím synčekom Filipkom. Zároveň chcem túto pieseň venovať aj môjmu strýkovi Tonovi, ktorý nedávno opustil tento pozemský svet.
Poďme si zaspomínať na Milana Lasicu, môjho strýka Tona a taktiež vašich priateľov a blízkych, ktorí tu už nie sú medzi nami.  Ďakujem za každé zdieľanie a zo srdca si prajem, aby sa Vám táto pieseň páčila. Ďakujem".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie