Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Poriadny šok! Kým jedna Twiinska porodila, druhá zažíva ROZCHOD so Stanom Lobotkom!
Zdielať na
Hudba

Poriadny šok! Kým jedna Twiinska porodila, druhá zažíva ROZCHOD so Stanom Lobotkom!

Informáciu o rozchode páru Daniela Nízlová - Stano Lobotka priniesol portál Čas.sk. Ide o skutočne prekvapujúcu informáciu, nakoľko spolu majú ani nie dvojročnú dcéru Lindu a o kríze vo vzťahu nikdy nič nenaznačili.

Ako informoval portál čas.sk, speváčka Daniela Nízlová a futbalista Stanislav Lobotka už netvoria pár. Vzťah tomuto známemu pár nevydržal ani tri roky, no stihli sa stať rodičmi dcérky Lindy, ktorá sa narodila ani nie rok potom, ako sa dali dokopy.

Pre Čas potvrdil informáciu Stano Lobotka: "Je to pravda, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, je to moje súkromie". Futbalista práve zažíva krušné chvíle aj na trávniku, keď ho tréner klubu SSC Neapol, za ktorý hrá, necháva po zranení už dlhšie sedieť na lavičke.

Daniela a Stano boli atraktívny pár:

​Ešte začiatkom tohto roka pritom vládla vo vzťahu Lobotku a Nízlovej idylka, keď bolo v pláne aj druhé dieťa, no toho sa skôr dočkala Danielina sestra Veronika, ktorá len pred pár dňami priviedla na svet dcérku s neobvyklým menom Nea. Otec dievčatka je pre verejnosť neznámy.

V auguste ešte bolo vo vzťahu zjavne všetko v poriadku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Zdá sa, že dvojičkám nebola zatiaľ súdená dokonalá láska. Obe za sebou už majú rozvod a aj iné nevydarené vzťahy.Veronika sa minulý rok rozviedla s producentom a režisérom Tomášom Krupom.  Daniela bola vydatá za producenta Braňa Jančicha, tvorila pár aj s brankárom Rasťom Staňom. K rozchodu s Lobotkom sa zatiaľ nevyjadrila, pravdou ale je, že poslednú spoločnú fotku pridala na Instagram ešte v auguste. Ateliérové fotenie aktuálne absolvovala s dcérkou len sama.

Linda akoby otcovi z oka vypadla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Súvisiace články

Najčítanejšie