Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bohuš Matuš svoju Lucku priam vyhnal na konkurz do muzikálu! TAKTO dopadla!
Zdielať na
Hudba

Bohuš Matuš svoju Lucku priam vyhnal na konkurz do muzikálu! TAKTO dopadla!

Zdroj: instagram/BMaL

S premiérami muzikálov, ale aj s prípravou nových sa v susednom Česku akoby roztrhlo vrece.Tento hudobno-divadelný žáner je tam veľmi populárny a vďaka nemu zažiarili mnohé nové spevácke či herecké hviezdy. Takmer každý, kto má trochu dobrý hlas a vie sa pohybovať na javisku, skúša šťastie na konkurzoch. Pred pár dňami sa jeden taký konal v pražskom divadle Broadway. Vyberali tam účastníkov do pripravovaného muzikálu Ostrov pokladov a nechýbala medzi nimi ani Lucie Matušová (18), manželka muzikálovej hviezdy, Bohuša Matuša (48).

Novopripravovaný muzikál Ostrov pokladov sa začne onedlho skúšať v pražskom divadle Broadway, a preto bol najvyšší čas vybrať do neho účinkujúcich. Premiéra muzikálu je naplánovaná na marec budúceho roka. Určený je hlavne detskému publiku, a tak aj účinkujúci v ňom by mali patriť zväčša do mladšej vekovej skupiny. Vek spĺňala aj dcéra slávneho režiséra Jiřího Adamca (73), Jasmínka (13). Na konkurze ale bolo prekvapivo vidieť aj mladú manželku známeho muzikálového speváka Bohuša Matuša.

Zrejme aj ona vo svojich 18 rokoch ešte vekovo zapadá do predstáv režiséra muzikálu o jeho protagonistoch. Oldřich Lichtenberg, ktorý Matuša v kariére podporuje, bol aj na ich svadbe v máji, zrejme teraz chcel dať šancu aj Lucii.

Bohuš venoval mladučkej manželke aj pieseň plnú vyznaní a komplimentov s názvom Jsi krásná:

Lucke sa ale nepodarilo v konkurze dostať ani do druhého kola. "Popravde, ja som mala ísť na konkurz až zajtra. Priznám sa, že som preto nebola veľmi pripravená. Vlastne na mňa manžel vybafol, že okamžite na ten konkurz mám ísť, že tam na mňa čakajú. Nemala som čas sa ani rozospievať, ani sa nijak rozcvičiť," priznala potom Lucie pre web Aplausin

Bohuš Matuš verí, že jeho manželka Lucka má šancu uspieť v šoubiznise: 

​Možno sa Matuš nádejal, že sa jej podarí uspieť a stane sa aj jeho kolegyňou. Na to by ju mal ale lepšie pripraviť. Azda by bolo vhodné absolvovať aj hlasové kurzy a štúdium herectva. Bez toho sa jej kariéra rozbehne asi len ťažko, stavať na tom, že je manželkou muzikálovej hviezdy prosto nestačí. Na druhej strane je Lucie pomerne introvertná a do spoločnosti sa jej chodiť ani nežiada, súdiac podľa toho, že sa nikde veľmi neukazuje. Výnimku urobila na premiére dokumentárneho filmu Karel o Zlatom Slávikovi. Tam bola oporou užialenému manželovi, ktorý sa s Gottom dobre poznal a ten ho vraj veľmi povzbudzoval v rámci speváckej kariéry. Taký hlas ako má Bohuš, sa len tak ľahko nenájde, tvrdil majster. To ale zrejme nebude prípad Matušovej manželky, ale ktovie, možno treba len dozrieť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie