Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bohuš Matuš ukázal fotku z detstva! Skutočne je dcérka úplne po ňom..?
Zdielať na

Bohuš Matuš ukázal fotku z detstva! Skutočne je dcérka úplne po ňom..?

Zdroj: Instagram/LM

V rodinke Matušovcov sa pomaly ale iste pripravujú na veľkú udalosť - prvé narodeniny ich dcérky Natálie. Hrdý otecko Bohuš Matuš (48) už má spolu s manželkou Luciou (18) celkom jasné predstavy, ako oslavy prebehnú. Dcérka je rozkošná a robí obom rodičom veľkú radosť. Bohuš si na svoje prvé dieťa počkal až takmer do päťdesiatky, o to viac svoje otcovstvo prežíva. Vie svoju manželku pri obsluhe Natynky zastúpiť skoro vo všetkom. Napokon, svoju dcérku musí doslova zbožňovať - veď je to ako pohľad do zrkadla.

Ešte pred rokom Bohuš Matuš a jeho partnerka Lucie čítali múdre knihe o pôrode, na ktorý sa chceli obaja riadne pripraviť. Aj keď sa mala ich dcérka narodiť až v decembri, veštica predpovedala predčasný pôrod. Ako je už zrejmé, bola celkom mimo. Nakoniec všetko dopadlo tak, ako malo a malá Natália sa narodila presne v termíne, na deň sv. Mikuláša. Bohuš sa napriek prvotnému váhaniu nakoniec podrobil želaniu Lucie a bol aj pri pôrode. Dokonca prestrihol vraj aj pupočnú šnúru.

Odvtedy malá Naty, ako ju volajú, vyrástla do krásy a už sa jej vyrysovali črty tváre natoľko, že sa dá rozoznať, na koho z rodičov sa viac podobá. Zrejme sa to bude časom ešte trochu meniť, ale teraz je všetým jasné, že sa podobá viac na otecka. "Vidím v nej nás oboch. Čo mi ale hovorí okolie, vraj sa na mňa veľmi podobá. Ale tú bystrosť a inteligenciu má po Lucke, pretože tá bola vždy chytrá a v škole mala samé jednotky. Ja keď som bol malý, kam ma dali, tam ma našli. A prekvapivo som bol veľmi tichý. Ale chlapci sú asi iní ako dievčatá," povedal Bohuš Matuš pre ŽivotvČesku.cz a hneď aj ukázal TÚTO fotku z detstva na dôkaz podoby s dcérkou a treba uznať, že tam rozhodne je.

Bohuš pre svoju dcérku napísal aj pieseň:

Usmievavá dcérka mu robí veľkú radosť. "Je úžasná a nesmierne roztomilá. Už aj celkom hovorí, trebárs keď začnem počítať a ona už plynule pokračuje. Považujem ju za veľmi bystrú, všetko opakuje a rýchlo sa učí. Som veľmi rád, že je to také šťastné dieťa, ktoré sa neustále smeje a vyzerá spokojne. Máme z nej s Lucinkou veľkú radosť. Odmalička sa na ňu usmievam a keď sa zobudí, tak mi to vracia. Navyše aj pekne papá a s jedlom nemá žiadny problém. Je to môj malý miláčik. Teraz jej rastú zúbky, takže si občas poplače, ale to je normálne," rozplýva sa spevák. Prezradil, že sa snaží malej Natynke čo najviac venovať, aj keď má teraz veľa práce, okrem iného chodí na skúšky muzikálu Fantom opery, ktorá bude mať čochvíľa obnovenú premiéru.

Za takmer rok od narodenia dcérky sa toho naučil ako starostlivý rodič dosť na tému starostlivosti o dieťa. Spolu s Luciou sa ešte pred pôrodom pripravovali aspoň teoreticky, ale prax je nadovšetko. Je hrdý, ako všetko zvláda. "Čo nerobím, tak to je prebaľovanie, inak zvládnem asi úplne všetko. Snažím sa čo najviac pomôcť, keď trebárs odsávame nos, alebo Natynku pokojne vykúpem. Iba to prebaľovanie mi veľmi neprirástlo k srdcu," priznal sa Bohuš a mnoho mužov by s ním zrejme súznelo. "V decembri oslávi Natynka svoje prvé narodeniny, preto jej chceme pripraviť obrovskú rodinnú oslavu, na ktorú sa veľmi tešíme," nezabudol Matuš spomenúť dôležitú udalosť, na ktorú sa už teraz s Luciou a ich rodinami z oboch strán pripravujú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie