Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Koľkokrát ešte?! Belohorcová sa ZNOVU sťahuje, tentokrát do vlastného!
Zdielať na

Koľkokrát ešte?! Belohorcová sa ZNOVU sťahuje, tentokrát do vlastného!

Archívna reportáž

Po takmer dvanástich rokoch strávených na Floride v Miami sa vlani koncom augusta presťahovala spolu s deťmi známa moderátorka a herečka Zuzana Belohorcová (45) späť do Európy. Spolu s manželom Vlastom Hájekom (46) si vybrali Marbellu v Španielsku, kde je predsa len teplejšie, ako v ich rodnom Česku a na Slovensku. Vlasta zostal ešte nejakú dobu v Miami, aby tam doriešil biznis záležitosti, no keď prišiel do Marbelly, zistil, že mu tam je zima. Obaja manželia majú radi teplo, a tak začali rozmýšľať, že sa budú opäť sťahovať. Hájek sa rozhodol pre Tenerife.

Marbella, kam sa vlani presťahovala z Miami rodina Zuzany Belohorcovej, je známe letovisko celkom na juhu Európy. Má istú podobnosť s Floridou a to zrejme rozhodlo o ich výbere. Na Miami sa im až donedávna žilo veľmi dobre, ale udalosti okolo pandémie a neskôr podľa ich slov aj okolo hnutia Black Lives Matter spôsobili, že sa tam už rodina necítila bezpečne. "V takom prostredí predsa nechcete vychovávať deti. To, čo sa tam deje v posledných dňoch, je neúnosné. Z raja sa stáva doslova hotové peklo. Kedy bude naspäť to staré Miami? Tá naša krásna South Beach? Ocean Drive? Trhá mi to srdce," opísala svojho času Zuzana situáciu tam s tým, že bezradná je aj polícia.

Aj keď sa Marbella vyznačuje zvyčajne celoročne príjemným počasím, poslednú zimu tam bolo pomerne chladno, čo sa rodine obľubujúcej priam tropické počasie veľmi nepozdávalo. Vlastimil Hájek sa začal obzerať po nejakom vhodnejšom mieste na život a poradili mu  jeden z Kanárskych ostrovov - Tenerife s celoročne stabilnejším počasím. Zuzana bola na vážkach, ale šla sa tam spolu s manželom začiatkom tohto roka pozrieť. "Ostrov je jedna vec, pevnina druhá. Sama si neviem predstaviť, že by som žila na ostrove," povedala vtedy Belohorcová, ale časom názor zmenila. Opäť musela baliť batožinu a presunúť sa s rodinou na nové miesto.

Zuzana ostala verná Španielsku, z pevninskej Marbelly sa ale presunuli na ostrov Tenerife:

​Tenerife je nádherný ostrov a desaťtisíce ľudí najmä zo severnej Európy sa tam chodí počas zimy zohriať, niektorí tam žijú aj celoročne. Rodina Belohorcovej si vybrala miesto na juhu ostrova, kde je veľa rôznych spoločenských príležitostí na vyžitie sa, s množstvom kaviarní a reštaurácií v malebnom prostredí. Svoje bývanie riešili prenájmom apartmánu, ale postupne zistili, že tam je veľký hluk. Vedľajšie apartmány sú totiž určené na prenájom turistom, ktorí sa často menili a niektorí boli riadne hluční. A tak sa po čase rodinka rozhodla opäť premiestniť inam. "Balíme, ale tentoraz s veľkou radosťou. Aj keď sťahovanie nie je moja obľúbená činnosť, môžem povedať, že po toľkých skúsenostiach to už mám v malíčku. Človek vyselektuje len to najdôležitejšie, čo potrebuje k životu, a tým nepotrebným urobíme radosť druhým," zverila sa Super.cz Zuzana.

Zuzana ukázala krásnu terasu a dokonalý výhľad:

Nové bývanie sa nachádza iba pár metrov od terajšieho, ale má vraj vyšší štandard, je priestrannejšie, má veľkú terasu s úchvatným výhľadom na oceán. Zuzana aj Vlasta sa podelili aj o pár záberov, kde vidieť, že ten výhľad je naozaj priam dychberúci. Bývajú na vyvýšenom mieste, a tak majú mestečko celé ako na dlani. Cez deň vidieť celú farebnú škálu od tropickej zelene premiešanej rôznofarebnými kvetmi, cez belosť domov s oranžovými škridlicami na strechách, až po modrú farbu rôznych odtieňov oceánu. Zásadný rozdiel, oproti ich doterajšiemu bývaniu je ale v tom, že tentokrát už bývajú skutočne vo vlastnom, doteraz to boli len prenájmy. Niet pochýb, že ide opäť o luxusné bývanie, čo naznačuje už aj dokonalá terasa. Snáď sa čoskoro podelí Zuzana aj o zábery z interiéru.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie