Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bohuš Matuš priznáva, že sa necháva štedro podporovať: Mám fanúšičku, ktorá ma miluje!
Zdielať na

Bohuš Matuš priznáva, že sa necháva štedro podporovať: Mám fanúšičku, ktorá ma miluje!

Zdroj: instagram/BMaL

Dá sa povedať, že spevák Bohuš Matuš sa narodil pod šťastnou hviezdou. Hoci sa vyučil za kominára, predsa len neskôr zamieril aj na konzervatórium a dokázal sa presadiť ako spevák. Dlho si užíval bohémsky život a pred päťdesiatkou si stihol založiť aj rodinu, s ktorou je veľmi šťastný. Vlani sa mu narodila dcérka a tento rok sa oženil a tiež presťahoval do rodinného domu so záhradou. Konečne môže cvičiť hlasivky bez obáv, čo na to povedia susedia. Ale je tu niekto, komu vďačí za to, že ho podporuje ako po ľudskej stránke, tak aj pracovne a finančne.

Bohuš Matuš sa rád verejne pochváli so svojim súkromím, ale aj posťažuje, keď má problémy. Teraz má úspešné obdobie, a tak žiari šťastím. Nezabúda ale na jednu osobu, ktorá mu nemalou mierou k tomuto šťastiu tiež dopomáha. Je jeho veľkou obdivovateľkou a dopraje mu spokojný život. Povolaním je lekárka, ale má veľký vzťah aj k speváckemu umeniu, ktorým sa vyznačuje aj Matuš. "Účet je plný a veľkú zásluhu na tom má doktorka Baudyšová. Musím povedať, že som nikdy nemal fanúšičku, ktorá by ma tak milovala," prezradil pre ŽivotvČesku.cz muzikálový spevák.

Uživiť rozrastajúcu sa rodinu nie je jednoduché, vyžaduje si to plné nasadenie, no v dobe pandémie sa umelcom veľmi nedarilo. Ani Bohuš nemal veľa príležitostí na prácu vo svojom odbore, a tak už premýšľal, že sa chytí aj lopaty. Obával sa o budúcnosť najmä kvôli partnerke a novonarodenej dcérke. V tej chvíli mu ale podala pomocnú ruku jeho lekárka, MUDr. Baudyšová, za čo jej je veľmi vďačný. Predplatila si niekoľko súkromných koncertov a pomáha mu aj naďalej. Aj preto sa teraz môže pochváliť, že o prácu a financie nemá núdzu. Účinkuje aj na predvolebných mítingoch, takže je neustále na cestách. 

Aj keď Bohuš nemá o fanúšičky núdzu, jeho srdce patrí Lucinke, ktorej skladá zaľúbené piesne:

"Darí sa mi skvelo, teraz sa pripravujem na premiéru muzikálu Láska nebeská. Naozaj ma teší, že som tú rolu vybojoval. Mám obrovské šťastie, že som narazil na moju skvelú kamarátku Věru Baudyšovú, čo je nielen skvelá lekárka, ale tiež dobrá duša, ktorá mi veľmi pomohla po finančnej stránke. Veľmi ma podporuje, pretože mi zároveň robí pomocnú manažérku a osobne mi zariadila asi tridsať vystúpení. Jazdím teraz koncerty každý deň s kolegom Fandom Čermákom, kde máme hodinový program a funguje to skvelo. Záujem ľudí je obrovský, z čoho mám veľkú radosť," pochválil sa Bohuš Matuš.

Bohuš Matuš zažíva šťastné obdobie, a to nielen vďaka jeho mladej manželke a rozkošnej dcérke Natálke, ale aj fanúšičke, ktorá mu pomáha so živobytím:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_oficialni)

"Doktorka obvolala všetkých potenciálnych záujemcov o vystúpenie - je úžasné, že stále existujú ľudia ako ona. Hovorím jej, že je pre mňa anjelom z neba, pretože som nikdy nič podobné nezažil, aby som mala fanúšičku, ktorá ma tak veľmi miluje a snaží sa mi všetkých síl pomôcť. To sa naozaj len tak nevidí. Navyše, keď mám zdravotný problém, hneď sa postará, napíše mi lieky a všetko, čo potrebujem. Je veľmi láskavá a starostlivá," povedal vďačný spevák. Skutočne môže hovoriť o šťastí, že takého človeka stretol. Samozrejme, vzťah je čisto kamarátsky, o to viac si podporu váži - už to totiž nie je pomoc len jemu, ale aj jeho rodine.

Súvisiace články

Najčítanejšie