Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Fantastické spojenie! Cigánski diabli prizvali na svoj koncert žijúcu legendu - Roba Grigorova!
Zdielať na

Fantastické spojenie! Cigánski diabli prizvali na svoj koncert žijúcu legendu - Roba Grigorova!

Napriek pandémii bolo toto leto konečne také, aké ho majú ľudia radi - aspoň trochu slobodné, a to sa týka aj kultúry, ktorá dostala zelenú. Jeden koncert za druhým, divadelné predstavenia, dokonca fungujú aj kiná. Pomaličky však prázdniny končia a s nimi aj "kultúrne leto". No ešte jedna veľkolepá bodka sa chystá.

Veľké mecheche majú pripravené pre svojich fanúšikov Cigánski diabli a ako vždy to bude poriadna hudobné smršť. V predposledný augustový deň vystúpia v Bratislave na nádvorí Primaciálneho paláca. No tentokrát si k sebe pribrali ešte niekoho - legendu medzi bratislavskými spevákmi.

Exkluzívny hosťom na koncerte Cigánskych diablov bude Robo Grigorov (56). Zaujímavé je, že za touto spoluprácou stojí skutočne nečakaná osoba - Robova mama. "Kto najprv poznal Diablov, bola moja mama," prezradil spevák a dodal, že jeho mamička sa nenechala ani rušiť nikdy, keď kapelu práve videla hrať v televízii.

S Cigánskymi diablami je veselo:

​Až raz nastal moment, keď išiel Grigorov raz hrať do Piešťan a tam sa stretol s horkokrvnou kapelou. "A tak nejako to sadlo od prvej chvíle. A keby to aj nesadlo, to ani nemôžem povedať, mama by ma zabila," smeje sa Grigorov, ako vlastne prišlo k dohode o spolupráci s Cigánskymi diablami.

Tí rovnako neskrývajú nadšenie zo spolupráce. "Robo je podľa nás najväčšia žijúca legenda, čo sa týka popu, a veľmi sa tešíme, že prijal našu ponuku na spoluprácu," prezradila nadšene Silvia Šarköziová. "S Robom je to úžasné, lebo je presne ten istý typ človeka ako naša kapela, že dohodli sme sa na druhú a pol štvrtej sme len začali rozoberať nástroje a ladiť," prezradil diabolský huslista Štefan Banyák. Sadli si ľudsky, ale aj hudobne, preto sa majú návštevníci koncertu na čo tešiť.

"Nebudú chýbať najväčšie Robove hity, a my, ako kapela sme sa rozhodli, že zaradíme tie najúspešnejšie veci, čo od nás fanúšikovia poznajú. Dá sa totiž povedať, že po takej dlhej dobe, teda rok a pol, to už bude ako nové pre nich, aj pre nás, a môžem povedať, že sa tak trochu vrátime do starých čias a môžem povedať, že si to konečne opäť vychutnáme," prezradil Ernest Šarközi. Je absolútne jasné, že pri tomto koncerte bude problém obsedieť, 30. augusta jednoducho bude v Bratislave veľký bašavel.

Súvisiace články

Najčítanejšie