Jasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Z dcéry hviezdneho Eminema je nonbinárna Stevie a zistila, že NIE JE jej otec!
Zdielať na

Z dcéry hviezdneho Eminema je nonbinárna Stevie a zistila, že NIE JE jej otec!

Archívna reportáž

Iba pred pár dňami sa objavila správa o pokuse o samovraždu Kimberley Scott (46), exmanželky Eminema, a už je tu ďalšia novinka, súvisiaca z jeho devätnásťročnou adoptívnou dcérou. Táto rodina rozhodne nepatrí medzi priemerné, so psychickými problémami bojoval aj Eminem a pokúsil sa aj o samovraždu. Vinu na tom nesú do veľkej miery drogy, ktoré ako on, tak aj exmanželka užívali v hojnej miere. Pre ich deti to iste nebolo jednoduché, aj keď raper sa už dávno z tejto závislosti vymanil, čo sa o Kim povedať nedá. Hľadá sa stále aj ich najmladšia dcéra, hoci, našťastie, nie cez drogy.

Napohľad jemná blondínka Whitney (19) sa narodila Kim Scott, bývalej manželke Eminema v roku 2002, keď s ním bola už prvýkrát rozvedená. V roku 2005 sa rozhodli opäť vstúpiť do manželstva, ale to trvalo iba pár mesiacov. Raper si vtedy malú Whitney adoptoval. Napriek jeho sláve sa snažil ako ju, tak aj ďalšie dve svoje dcéry počas ich dospievania držať mimo centra pozornosti. V posledných rokoch sa však všetky tri zviditeľňujú samotné svojou veľkou aktivitou na sociálnych sieťach. Iba jedna je však aj raperovava biologická dcéra, prostredná Haile Jade (25). Je na ňu náležite hrdý, podarilo sa jej vyštudovať aj vysokú školu a má stabilného partnera so serióznym imidžom.

Kým Haile Jade sa vo videách ukazuje ako typická mladá slečna, Whitney je o poznanie divokejšia. Má byť ale po kom. Jej biologickým otcom je mamin bývalý priateľ Eric Hartter, s ktorým sa dala dokopy, keď sa s Eminemom nestýkali. Bol profesionálnym tatérom, pre rôzne potýčky so zákonom bol aj vo väzení a údajne bojoval s drogovou závislosťou. Zomrel v roku 2020 vo veku 40 rokov. Whitney ho nepoznala a to, že Eminem nie jej vlastným otcom, jej neprezradili.  No ako biologický otec, aj jej mama Kim bola viackrát zatknutá za prechovávanie drog. V roku 2015 sa pokúsila o samovraždu a Eminem sa jej potom snažil pomôcť. Na predávkovanie drogami zomrela aj jej sestra Dawn. Zostala po nej dcéra Dawn Alaine (28), ktorú si Eminem taktiež adoptoval a vychovával spolu s jeho dvomi dcérami.

Pozrite si jeden z najnovších Eminemových klipov:

Po tom, ako sa Whitney ukázala na sociálnej sieti ostrihaná nakrátko s okuliarmi s hrubými obrubami, oblečená v sivej mikine s kapucňou cez hlavu, sediac na posteli, nasledovalo prekvapivé priznanie - predstavila sa ako Stevie, nebinárna osoba. Jej premenu v priebehu rokov ukazuje aj vo videu na TikToku so slovami: "Sledujte, ako sa cítim pohodlnejšie, večne rastiem a mením sa". Stevie vymazali všetky ostatné fotografie zo svojho Instagramu, aby začali odznova a želá si, aby ju oslovovali onikaním, ale nemá problém ani so ženským či mužským rodom. Jeden z fanúšikov napísal: "Vitaj späť, kráska, chýbala si nám." Iný pridal: "Sme na teba hrdí, STEVIE, milujeme ťa," ďalší zas "Stevie je tiež krásne meno, milujem ho."

@st0nedc0w

forever growing and changing &lt3 ##greenscreen ##genderfluid ##bi ##life

♬ original sound - THXOC

Okrem tohto odhaľujúceho videa, v ktorom Stevie zmazali príslušnosť k pohlaviu, rozrušili fanúšikov aj ďalším: "Nie je to tvoj pravý otec. Si adoptovaná. Nie, on je môj skutočný otec. Ty si môj skutočný otec, však? Som adoptovaná?" Zrejme chceli ukázať, aký šok bol pre nich, keď im niekto poslal článok o smrti ich biologického otca a ukázal im starú mamu so slovami: "Je mi ľúto, že ti o ňom nechceli povedať." Stevie sa netaja tým, že to bolo drsné zistenie a prišli zmätené pocity. Do toho ďalší mamin pokus o samovraždu, krátko predtým smrť starej matky. Dá sa celkom chápať, že Stevie zažíva skutočne neľahké chvíle a hľadá svoje miesto na zemi.

Súvisiace články

Najčítanejšie