Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ten si na seba potrpí! Nový priateľ Lucie Vondráčkovej bol na liposukcii, povedal aj PREČO!
Zdielať na

Ten si na seba potrpí! Nový priateľ Lucie Vondráčkovej bol na liposukcii, povedal aj PREČO!

Zdroj: instagram/PV

Moderátor a niekdajsí spevák chlapčenskej kapely, Petr Vojnar (45), nemá žiaden väčší problém so zdieľaním svojho súkromia. Odkedy sa dal dokopy s Luciou Vondráčkovou (41), púta záujem médií aj verejnosti. Sám to berie s humorom, ale na otázky odpovedá ochotne, zatiaľ čo sa Lucia rozhovorom o súkromí skôr vyhýba. Je až neuveriteľné, na čo všetko sú ľudia zvedaví. Akoby pre rozvedenú speváčku museli preveriť jej nového partnera zo všetkých strán, aby nedobaj zas nedoplatila na lásku sklamaním.

Keď sa človek pozrie na Petra Vojnara, musí uznať, že je to fešak, urastený, pekne stavaný muž. Pre magazín Život v Česku však priznal, že on sám je voči sebe kritickejší. Aj keď sa snaží na svojej postave pracovať a pravidelne posilňuje, nie všetky partie tela sa mu darí formovať s rovnakým úspechom.

Ako aj pre mnohých iných, aj pre Petra je problematickou partiou oblasť brucha. "Cvičím päťkrát týždenne, ale v súčasnosti len zľahka, aby nedošlo ku zraneniu," zveril sa nový priateľ speváčky Lucie Vondráčkovej. Po akútnej operácii, ktorú podstúpil v januári tohto roku, schudol a stále sa necíti byť v najlepšej kondícii. V Ústrednej vojenskej nemocnici v Prahe mu operačne odstránili žlčník. "Cvičenie ma baví, ale pred zákrokom som nemal problém budovať postavu. Teraz je to skôr o preťahovaní, aby ma nebolel chrbát a aby som úplne nevypadol z kondície. Rozhodne nemôžem dvíhať ťažké váhy, predsa len nešlo o banálny zákrok," vysvetlil zhovorčivý moderátor, ktorý by bol rád, keby bol po zdravotnej už konečne stopercentne fit. Pred operáciou bol vraj Petr vo výbornej forme. Nikdy sa netajil tým, že sa stará o svoje telo, pretože, ako sám hovorí, je to vizitka muža. 

Lucie Vondráčková sa s Petrom zoznámila pri nakrúcaní klipu k pieseni Potřebuji pauzu:

Fešný moderátor neváhal kvôli dokonalosti svojho tela ešte v roku 2013 podstúpiť estetický zákrok, tzv. liposukciu. "Existujú miesta, ktoré sa skrátka nedajú vycvičiť. A zatiaľ čo na rukách mi rastie svalová hmota bez problémov, s bruchom je to horšie," vysvetlil dôvod, prečo sa dal na takú procedúru, ktorá u mužov nie je práve bežná. Okrem tohto a operácie žlčníka podstúpil aj iný chirurgický zákrok, osteotómiu, čo je preťatie kosti, najčastejšie pomocou píly. Používa sa na úpravu osovej úchylky, predĺženie alebo skrátenie kosti. O čo konkrétne šlo v jeho prípade však nespomenul. 

Petr Vojnar je na pohľad skutočný fešák, avšak jeho zjav ho stojí nemalé úsilie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

Iste je Vojnarovi jasné, že aj Lucii jeho pekná figúra musí imponovať. Je známe, že si potrpí na vyšportovaných mužov s pevnými svalmi, podobne ako mal aj jej exmanžel, hokejista Tomáš Plekanec. Aj ona sama venuje pohybu, najmä jej obľúbenej chôdzi, veľa času. Na svoj vek vyzerá Lucka naozaj veľmi mlado. Prispieva k tomu aj jej takmer dievčensky štíhla postava a milý úsmev na tvári. Podobne usmievavý je aj Petr a je vraj aj vtipný, takže Lucie má na úsmev teraz naozaj dôvod. Spolu tvoria sympatický pár a treba veriť, že to obom konečne v rámci ich doteraz neúspešných vzťahov spolu vyjde.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie